Goo kväll!

Kategori: Allmänt

Heejsan bloggish!

Sitter här hemma hos mig med Joanna, Cornelia och Filippa. Vi har precis vart och köpt allt för ikväll som då blev, engångsgrill, chips, ostbågar, mjölkchoklad, bananer, korv & bröd, jordgubbar, hallon och 3 drickor.. Cola&Påskmust.

Åååhh vilken goo kväll detta skall bli asså! Tar med kameran så MASSA bilder skall komma och det Lovar jag:) Nu skall jag vara social. Klockan 6 drar vi hemifrån mig till Joanna där fixar vi allt sen hittar vi nått ställe att grilla på.
Senare ikväll blir det kanske att sova över med Isak, Sofia och Tilde.

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Cheeena bloggen! Whatsup? Själv sitter jag här och bloggar dåeeeh xD
Nej, men nu skall jag vara seriös. Vaknade för en halvtimma sen, Joanna och den JÄVLA hemtelefonen väckte mig.

Åh jag får lack! Iallafall så skall jag ner och äta frukost nu sen göra mig i ordning, pumpa upp cykeln för den har punka sen skall jag cykla till Joanna, därefter åker vi tillsammans med cyklarna till ICA och köper engångsgrillar, korv, frukt osv. För ikväll skall vi grilla med Filippa och Connebonne :) Skall bi sååå kul!

Påväg hem ..

Kategori: Allmänt

Gokväll!

Sitter hemma hos Ted och hans familj nu och vi har ätit grillat, mumms! Skall snart bära oss hemmåt!
Iallafall, mamma, pappa och brodern min gick någon timma tidigare än mig till Ted och då var jag med Filippa och Cornelia.
Vi var hos mig i 20 minuter typ och snacka ut om allt, sköönt! Sen mötte vi upp Oscar, Kalle och Suzi i våra mjukisar, men de söög så jag stack hit ist. Och nu skall vi snart hem puss!


Grillat!

Kategori: Allmänt

Chaaa bloggen ! Sitter här å steker i mitt rum med en smoothie och Joanna. Smoothien blev awezzommee och vi har även vart ute lite med den och firat Valborg i förtid ;)

Snart kommer iallafall Filippa och Corneliaaa hit och då ska vi chilla på dee, men skulle gentligen sovit över med dem två men det blev lite knas. Så gäärna en annan dag älsklingar! Skall iallafall hem till Ted som vi var hos häromdagen och grillaaa, nu skall jag iallafall börja göra mig i ordning så vi hörs, ha en gooo fredag!

NYTT

Kategori: Allmänt

Hallåå där.
Nu har jag äntligen fixat min blogg lite, såg förjävlig ut innan! Massa mer kommer till bloggen sen så håll utkik. Nu skall Joanna och jag äääta liteee sen blir det nog att slagga ikväll eller bara ha en seen myskväll.
LoveYou

HEHEHHEH

Kategori: Allmänt

Summeeer

Kategori: Allmänt

Heeejsan svejsaan! Älskar sommarvädret! Nu sitter jag här hemma hos mig med Joanniii, slutade 12 idag, gottt. Tog bussen hem med Knape, Ronni, Alexandra, Sofia, Jack och några meer:) Sen mötte jag upp Joanna på hennes skola sen chilla vi där och nu kom vi precis hem. träffa även Lovisa idag, aaahh va kul de va att se dej! Men skall äta nu :)
Laaviyaah

Big Brotheeer, Liill Siiistaah

Kategori: Allmänt

En sak har hänt i mitt liv och kan inte göra något åt det. Bloggar mer ikväll! Ha de

Born 2 Be Somebody

Kategori: Allmänt

Heeeeej, hemma nu från ICA med pappa och Petra och innan det var jag och fick tandställniiing :) Haha ser förjävlig ut men det får jag väl leva med i två år nu:) K´På ICA köpte vi iallafall Piggelin som e bra för mig nu, drick yoghurt (yoggi) och en annan frukostyoghurt. Nu skall vi cheka Big Brother! JHar iallafall fastnat på JB älsklings låt, Born to be somebody, laaav it!

Chiiilll

Kategori: Allmänt

Tja, är med Petra nu. Vi lyssnar på JB älskling. Hans nya låååt:) Skall cheka BB nu, några avsnitt vi missat. Vi var precis i X3M hallen och kolla på någras bandyträning. Idag åkte vi iallafall buss med Knape, Sofia, Anton och alla dem igen sen kom vi hem till mig och åt. Snart efter några BB avsnitt skall vi plugga So sen gå ut med min hund sen skall Petra hem, pusss
love

TV4

Kategori: Allmänt

Jag är med hääär:) Igår va TV4 på vår skola och filmade när vi hade World Childern Prize något sånt(?!) Och då under bilden fick vi vara ute och måla och då bad hon från TV4 oss (jag, petra och bea) att springa in och ut ur skolporten, men det kom aldrig med, men hon filmade iallafall när vi låg i solen och var helt oförberedda ;) Rätt stolt ska ni veta.
Spola fram till 01.20 och 00.50 skall ni pausa då sitter jag och Filippa längst till kanten helt stilla haha. Typ en rad bredvid en lärare som står upp, har iallafall utsläppt mörkt rakt hår. Hejdå
P.s Pausa vid 00.36 där ligger viii:)
Bea, Petra och Jaaag:)
Aulan

Onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Vaknade kavrt över 7 så då snabbade jag mig med att platta håret och allt. Och igår tog jag på mig brun utan sol och jjjeeevlar va fail det blev och de går tydligen bort av sig själv så fick bli strumpbyxor under shortsen idag, åh är så jävla pissed off!
Iallafall, idag vet jag inte vad jag skall göra.. Tro jag åker hem efter skolan och sen pluggar Matte för skall skjuta upp provet :D och innan jag börjar plugga drar jag nog till ICA och köper go frukt om det inte finns det hemma, intressant? NAE
Bildbrist..

Mycket i skolan..

Kategori: Allmänt

Heej och förlåt för zuuuperdålig uppdatering men hinner liksom inte!
Skolan går faktiskt före bloggen, och jag skall satsa mer på skolan nu så nu denna veckan och liite nästa kommer det inte alls vara bra uppdatering men skall hinna med 1-2 inlägg per dag!
Iallafall så slutade jag 3 idag, då skulle jag möta upp Marie i stan men åkte hem i stället med Saga, Alexandra, Sofia, Knape, Hannes, Jack, Anton, Lovisa, Bea och några mer. Sen kom jag hem och då pluggade jaag:)
Missade DH idag så skall kolla på det nu i sängen med padden, men vi hörs imorgon. Är skittröttttt, har iallafall sovmorgon till halv 10 imorgon så lovar att jag skall göra ett morgoninläääggg:)

Done!

Kategori: Allmänt

Klar snart med SO:N, det har vart ett rent helvette för mig denna veckan med denna skit SO.
Skall iallafall duscha sen och ta på mig lite goaa krämer.
Imorgon blir det att snabbt träffa upp Marie älskling i stan och fika + shoppa lite. Sen hem och sälja tradera sakerna HAHA!
Lyssnar iallafall på Justin älskling nu, godnatt!

Teeed

Kategori: Allmänt

Heej, nu sitter jag hemma hos Ted Bernhardtz och hela min familj är här. Vi har det myyys. Har snackat me Joanna med i tele i ngn halvtimma om allt, goottt att få ut dee. Men skall snart hem uppdaterar dåå. Chattar iaf med lite gott folk på fb nu puss

Dåligt..

Kategori: Allmänt

Hej, skall fortsätta plugga nu. Var på stranden med Lovisa förut, tog årets första dopp, uuschhh! Men det kommer iallafall bli dåligt med inlägg idag för skall plugga skiiiten ur mig, pusshaaj

Lovisa

Kategori: Allmänt

Hej, nu skall jag vara med min granne Lovisa, har beställt lite saker med. Pussheeejjj:)

Skype med Veer

Kategori: Allmänt

Hej, skajppar med Veeera nu. Hon är i Bermuidaaaa:) Älskar och saknar hennee
Hon sjunger till vår älskling Biiebeeer och öppnar ett micket feeiint påskägg

Alla vet att Vera e tjock jaaa

Upptagen bruttahhh
Nu skall Vera berätta en heeel tråkig historiaa jaaa:)

Lavyaaah

JUSTIN BIEBEEER:D

Heeej Peelleee:D

Heeej Pelle:)

Heej Pelle


Heeej PELLLLEEEE äälskling hiihihi, han ba heeej vanessa ja bahhh OMG xDDD<3333

Bilder från igår

Kategori: Allmänt

Jättefin och glad...

Ahhh va gotttt de vaa

Snyggtjeej

Så smart som jag är så tappade jag kniven under terrassen

Älskar Kungälv :D♥

Goaaa


Älskar dig!

DUNKKKKK

Tack för en otroligt kul Påskhelg med dig älskling. Som ni märker firade vi påsken tillsammans, gottttt

Grillning ikv

Kategori: Allmänt

Heej, är hemma hos min moster nu och vi skall äta här ikväll. Jag, mamma, pappa, brooodern, mommo, moffa, min mosters familj och ingeen mer:) Iallafall, åkte hemifrån Marie vid halv 2, tog bussen till stan, träffade på Johannes (min mosters man) han körde oss två till Willys, vi handla masssssa mat för ikväll, efterrätt middag och allt goottt. Sen åkte vi till ICA köpte lite mer vi glömt handla på Willys, hämta ut kläder till Joline (deras dotter) sen nu lagar vi mat. Unndeeerbart väder. Mamma och resten av släkten kommer snart över.. Alla bor grannar så de e as gött. Men nu skall jag fortsätta hjälpa till. Middagen blir, grillad ryggbiff, bakpotatis, min tzatsiki :D:D sallad, pita bröd, vitlöksbröd, vitlöks smör, persilja smör. Efterrätten blir min efterrätt ;) Jordgubbar, vindruvor, banan, äpple + smält blockchoklad jag skall fixa snart och gräddvaniljglass. AWESOME. (Lååångt inlägg) Hejdåå:)

Elzklingen

Kategori: Allmänt

Varbara tvungen att skriva att nu kliar Marie mig på min arm och de e jätteskönt. Sen har hon skrämt mig halva kvällen och de känns ju bra när man ska cheka skräckfilm :D:D

Chillllaaa på dee

Kategori: Allmänt

Holaaa manneeejjnn. Sitter hemma hos min ääälskling Marie och nu pratar hon med Benjamin. Heeer Boyfriend:) Han e jeedeesneel och sniggg. Han hälsa till mig, stolt jaa;) Men idag va ja ju som sagt med Saggeee i stan och chilla pårreee. Sen åkte jag hem, bytte om chilla me mammi sen stack hon på partajjj, då mötte jag upp Marie i toown. Sen kom massa skummisar och ba: Eyyy tjejer, hur gamla e nì? Vart ska ni? Vi ba hejdååå. Och de va liksom på busshållplatsen, eller ah vid ån där. Men de skoja typ bara? Men scaryy. Sen stack vi och köpte pizza och nu äter vi cheeseballz, Daim Marabou, Fanta Exotic och skall kolla på Paranormal Activity och massa annat bra, pussheejjj




Bjuder på de mesta, men mer kommer sen, mjukispoowweer xDD<33333

Majiiie

Kategori: Allmänt

Hallå där bloggen! Kom precis hem från stan med Saga. Riktigt mysigt. Vi satte oss vid kanalen på bron typ med en Mcflurry glass och hade de störtkuuul. Sen stack vi och köpte Macarons sen åt vi lunch på Arkaden Thai Food sen köpte vi donuts sen tog vi bussen hem. Kollade i lite affärer meee :) Nicee! Hade shorts på mig idag mee, awesomee väder vafan(?!) Nu skall jag iaf packa för skall sova hos Marie så skall träffa henne i stan nu, pussss
P.s Fick ett påskägg av mamma precis, aww
Möömmzz

Moorniing

Kategori: Allmänt

Godmorgon dåå:) Va tvungen att vakna tidigt för att få klart So-arbetet så att jag kan dra mig till stan med Saga sen möta upp henne och sova hos henne. Nu skall jag fortsätta plugga så jag bloggar mer när jag är klar. Håll utkik. Pözz
Loveyaaah

G-nighhttt

Kategori: Allmänt

Tjaa, kom hem från restaurangen för en stund sen så skall sova nu. Har suttit med SO arbetet med och de e snart klart :) Så det är gööttt! Imorgon skall jag dra till stan med Saga innan jag skall träffa Marie och slagga me henne och ha en dundergoo kväll:) Så måste sova snart så jag orkar morgondagen. Här kommer iaf en till SPK snabbt.
Svar: Klänningen kostade 549:- och tunikan 599:- men får ju billigare osåå, men ni an ju gå in i butiken och cheka, tack så mycket! Pussss

Restaurang

Kategori: Allmänt

Tjoobreee mann1. Nu skall jag snart iväg på restaurang med familjen och mammas kompis familj, (hon jag köpte tunikorna av igår.. mammas bästis). Igentligen skulle de kommit och ätit hos oss men de blev tydligen ändrat? Iallafall så ser jag ut såhär ikväll:)
Klänning/Tessie (ny)
+ primes, strumpbyxor och skinnjackaaa eller Nolita jeansjacka eller armé ;) Får se vad som sitter snyggast

(Ni får inte se hela ansiktet för har inte lockat håret än och har inte sminkat mig än)
Sminket skall bli: Mascara, Dior parfym, puder, rouge, läppglans (nytt) och lockat hår. CYAH

SPK - Lise Sandahl

Kategori: Allmänt

Svar: Hejdu! Den ligger på Kungsgatan. Om du tänker dig att du går upp mot SOHO eller Chelsea (någon av de affärerna) eller Pepe Jeans eller B&O. Så går du 5 meter från att du börjat gå den vägen så kollar du till vänster så står det Miss Ines på en svart markis. Hoppas du fattar, jag är inte världens bästa vägredare.

Om igår:

Kategori: Allmänt

Tänkte berätta snabbt om igår:
Träffade Filippa i stan klockan 12, gick till Miss Ines (mammas kompis klädbutik, föredetta Victoria Of Sweden) köpte en Lise Sandahl blus och en Lise Sandahl klänning bilder kommer :) Sen gick vi till någon kiosk, köpte glass och dricka, satte oss vid ån? på gräsplätten och bara chilla på dee, as gött. Sen kolla vi i lite affärer och sen träffa vi på Alexandra och Victoria, snacka med dem ett tag osåå. Sen kom min buss då stack jag hem och då hade pappa köpt en ny TV till mig och till pappi och mammi, (intressant) sen plugga jag SO sen cykla jag och träffa Joanna och Saga och dedär har ni redan läst i några inlägg under. Bilder kommer idag från igår i think, cyaah

Benmuskler Or Whaaat?

Kategori: Allmänt

HAHAHAHAA

Todaayyzz

Kategori: Allmänt

Hej, är hos min moster nu och skall snart måla ägg (påskägg) med min kusin, haha! Iallafall sen måste jag hem och plugga lite matte och SO sen skall jag packa en liten väska i förväg för imon bitti, eller jaa, vid 11 tiden skall jag träffa Marie i stan och sen skall jag sova hos henne för mina föräldrar skall på partajjj. Men ching så länge
Todayz firr:
Tråkigt med webbilder jag veeet, och skitful outfit men shitthesameee
Tunika/Lise Sandahl - köpt igår
Shorts/Tessie
Tjocktröja/Ginatricot
+leopard flipflop, asnaaajs outfit *hoost*

Saaggeee & Joannnn

Kategori: Allmänt

Heej, kom precis hem. Har vart på Hovåsbadet med Joanna och Saggeee. Cyklade och träffa dem, sen cykla vi dit, satte oss och snacka, sen stack Saga, då stanna jag och Joanna ett tag till vi snackade verklgien om allt. Sjukt skönt att få ut sig allt man vill få ut sig! Sen cykla vi till hennes gamla hus, där va de fest och massa sen satte vi oss på trottoaren där bredvid och ungefär vid golfbanan och snacka om massa mer sen stack vi båda hem. Nu skall jag äta upp min gräddvanilj glass med färsk ananas i + en chips påse ;) och cheka TV på min nya TV :D:D Massa bilder kommer upp imon. Pussss
Aaah, lavyaah

Samsung 3D TV

Kategori: Allmänt

Haaj, pluggar So nu och det går asbraa för jag är skiitglad. För jag har fått en Samsung 3D TV, jiippeeyyy! Men måste gå nu pussheejj:)
Meeegameeega happyy

Filippaaa

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Vaknade precis, eller jaa, har legat i sängen och tittat på två avsnitt av Solsidan del 2. Skall börja göra mig i ordning nu sen ta bussen till stan och möta upp beestis Filippaa. Skall bli så sjukt mysigt. Får se om jag köper något. Men det tror jag eftersom mammas kompis har fått in Lise Sandahl kollektionen till sin butik så skall få några tunikor av henne:)
Kameran hänger med så det blir några bilder här på bloggen när jag komer hem.
Chingeeeliing!
Aaah, va ja älskar dig!♥

iPad inlägg - Kan inte sova

Kategori: Allmänt

Kan verkligen inte sova.. Hela min familj sover förutom jag:/ så jag och min hund ligger och myser och nu luktar hon så gotttt och fräscht efter att jag duscha henne;) Iallafall så kollar vi på Solsidan säsong 2 nu som vi fick hem idag, nicebajs. Älskar verkligen Fredde och Alex och Anna och Michan och alla deedäär gooaaa folken, de gör verkligen min dag. Och såklart har man ju träffat Anna (Mia Skäringer) i verkligheten i stan. Stolt jaa! Ne men nu skall jag kolla klart på detta avsnittet sen sovaaa, pöss

Shower

Kategori: Allmänt

Tja, har precis duschat och chattar me massa på fejjan nu. Skall snart fixa det sista i rummet sen skall jag bädda ner mig med iPaden och kolla someee movies och serier. Imorgon skall jag iallafall möta upp Filippa älskling i stan klockan 12, sen skall vi sätta oss vid Kungsportskanalen och äta glass. Åååh vad mysigt! Längtar redan.
Men ni får ha de bra så länge så hörs vi 2morrooow:)
Mina bääästisar! Älskar er verkligen sååå mycket♥

HIIIHHIWHEHEHFHF;MJFK, just nu dååewhh xD<333

ICA

Kategori: Allmänt

Hej, kom precis hem från ICA med mammi. Har handlat frukost till imon och massa goo frukt till ikväll osåå.
Har precis gjort en fruktsallad som bestod av jordgubbar, vindruvor och äpplen till hela familjen, så duktig som jag är ;)
Sen sitter jag dåå i brossaans rum och han har fått sin TV nu så kollar på How I Met Your Mother samtidigt, de är väldigt göööttt. Lyssnar även på musik i mina hörlurisaaajj, de är också chilliidiilll.
Iallafall så skall jag snart duscha Bella (min hund) och sen duscha mig själv. Ha en goo kväll



Okej, de ska komma upp TV skåp och sånt men vi är inte klara än så det ser lita crajz ut,

Still working..

Kategori: Allmänt

Pluggar fortfarande och det går inge vidare. Men lyssnar samtidigt på JB älskling, så då går det bättre:)
Skall fortsätta lite sen kommer eventuellt Joanna hit ikväll så skall vi ha de lite mysigt. Hon har ju inte sett det nya i vårt hus så det skall bli spännande att se vad hon tycker.
Nej men nu måste jag fortsätta, hörs snart! Ha de gotttt

SO

Kategori: Allmänt

Heej, nu har jag vart hemma ett tag och pluggat lite SO. Det suger verkligen men det måste väl göras någon gång. Men på lovet! USCH NEJ. Iallafall snart är jag klar och då skall jag träffa Joanna igen, CYA

Vaken

Kategori: Allmänt

Vakna precis och såg att Joanna gästbloggat. Det var ju kul att se en puckelryggad sovbild på sig själv, verkligen. Iallafall så skall vi snart upp och äta frukost, klä på oss sen skall jag hem och plugga lite SO sen skall jag nog möta upp Joanna och Marie. Men får se hur det blir med det.

Gästblogg

Kategori: Allmänt

Joanna här, just nu sover Vanessa och det går inte så bra att väcka henne. Har inte så mycket mer att skriva. Heeeeejdå


NAAAW, så söööta. Finns inga sööötare!!!

Dagens Outfit

Kategori: Outfits


Inte världens bästa bild men den får duga. Hade iallafall på mig:
  • Jeans från Cheap Monday
  • Tunika från Tessie
  • Jeansjacka från Nolita
  • Vita skor från Chipie + Rayban Aviator

Liite bilder från dagen

Kategori: Allmänt


Beestisfeestis



Snygg chey efter träning :D:D:D



Jaa, de va de. Inte så värst mycket men det får duga! Imorgon kommer alla bilder från Fueerteee

Jaatteegooo kvälll

Kategori: Allmänt

Heeejsan bloggen! Nu sitter jag här nere i Joannas 'källare' och äter väärldens goodaste 'fruktsallad' som vi gjorde nyss. Efter henne fb-träning cyklade vi till ICA och köpte allt goottt, nu är vi hemma hos henne då och sitter i myskläder och skall cheka film nu. Riktigt goo kväll vaaa! Här kommer lite bilder, puss laviiih

Gaattiiittt

Goossiii beztiz



Jag ee jeeddeee busig för jag smiiigfotar Joannii


Plugg

Kategori: Allmänt

Heej, nu kom jag precis hem från Joannaaa. Hon skulle ha fotbollsträning så stack hem och plugga lite So, har en inlämning på det nästa vecka, skitkul.. Verkligen!
Iallafall så skall jag göra klart det nu sen så skall jag börja packa lite smått inför kvällen, åka till ICA, möta upp Joanna, shoppa godis och massa annat gott haha sen sova hos henne och mysa hela kvällen! Får se om vi träffar några, vilket jag tror att vi inte gör

Men ni får ha de gottt så länge så höreess viii

Joannaaa

Kategori: Allmänt

Heeej, nu är jag äntligen hemma från Spanien, Gött. Sitter iallafall hos Joanna nu!
Vi har precis kollat klart på Paranormal Activity, den var väl bra(?)

13.40 idag drog jag ut 2 tändr på andra sidan käken, och nu håller bedövningen på att släppa så de gör lite ont, men skall ta en panodil så de lägger sig. Men nu ska jag va social!


Hej, Hejdà

Kategori: Allmänt

Heeej, nu àker vi snart, hejdààà

Hoomeee soon

Kategori: Allmänt

Nu blir detta sista inlägget för denna resan. Imorgon är jag hemma vid 9 pa kvällen da kanske jag bloggar. Men nu sitter jag själv i lobbyn med massa som spelar billiard sa skall till rummet nu där mamma, pappa och Adde packar inför imon. Pussheej
P.s, Jaaa Joanna vi ska va me varann bestämmde fel med pappa om shoppingen sorry. CYA

Sunny daaay

Kategori: Allmänt

Heej bloggen! Assà förlàt för skittràkiga inlägg utan bilder osà, men när jag kommer hem imon sà kommer massa bildeer, jippey! landar 9 pà kvällen och dà skall jag naaana. Sen pà tisdag skall pappa och jag till stan och shooppaaaa :D:D:D:D sen blir det att dra ut 2 tänder till pà andra sidan ´käken´. Sen pà kvällen skall jag slagga me världens bezztaa bestiis (joanna). Nu skall jag och brossaaan spela billiard lite till, (jag har vunnit alla gànger :D) Sen skall vi ner till beachen eller poolen och chilla sista dagen med mammi och pappi, laaav

P.s Bloggen skall göras om helt när jag kommit hem med, sà att ni är uppmärksamma om det!

Näst sista kvällen..

Kategori: Allmänt

Heej, nu sitter jag här i ´datasalen´med mamma och kollar lite saker. Dricker en jättegod dricka med :D I övermorgon aker vi hem, sorgligt.. Iallafall förut var vi i ´stan´. De var mysigt men nu skall vi snart ga till rummet och nana, imorgon väntar en kul dag. Har iallafall fatt lite fin färg pa kroppen, hihi! Pussss

Segway

Kategori: Allmänt

heej, gjorde precis ett inlagg men de forsvann pa denna seeega data. Har precis spelat 2 omgangar billiard me brossaan och nu ska vi snart ner till beachen och mota upp mammi och pappi, for att sola och bada. Niice. Har precis atit lunch me, asgottt. Idag fran 10 till halv 1 har vi akt Segway, en san Fredde aker med i Solsidan. De va jattekuullt. Vi vill kopa en san.. Sa de e ocksa najs. Massa bilder kommer iallafall nar jag kommer hem pa mandag, men da ska jag slagga me beztiz (joanna) sa venne hur upd. kommer va for har ju saknat henne sa vill spendera tiden med henne. Ikvall klockan 7 skall jag, Adrian, Love och Oliver spela tennis i 2 timmar. Goodluck chuck! De ar tva svenska killar vi traffat har, men pussheeejjj

Evening in Spaaain

Kategori: Allmänt

Heej, nu sitter jag och facebookar, bredvid mig sitter mamma med en egen da. Brossan och pappi spelar billiard en meter fran oss tva sa nu snart skall vi ocksa spela med dem och vara lite sociala. Aaalskar detta hotellet. Som sagt har ju da min familj en tradition att aka hit varje pask och nasta ar skall vi bo pa detta hotell med, laav it. Imorgon aker min beestis till NEWYORK. AAaaalskar dig Antonia, HA DE BAST! Du kommer eeelska den staden, det gjorde jag! Men middagen va as gooo och nu skall vi spela billiard sen skall vi ner till ett av hotellens ´pub´och ta en lask och sen chilla paa deee:) Puussss, e brownieee

Update: Los Canariaaas

Kategori: Allmänt

Heej, nu sitter jag i nagon sal har i hotellet och chekar internet saker. Saknar alla mina bessstiisar! Har blivit en liten kokosboll, nee men jag e as brun :D Bara andra dagen ;) Igar var vi i ´stan´och skall dit igen ikv´ll efter middagen och kolla i lite storresss :) Iallafall, hotellet ar awesomeee, maten ar sa jeeffllaa goo vaa, rummen ar perfaa! Och pa hotellet har vi en kina rest. och en italiensk rest. Vi skall ata pa kina ikv tror jag. Idag har vi vart pa playan och nu e vi vid poolen och steeeker, men nu ska jag ut och ZTEEEKA lite mer, haha! pussheej
Joanna
Filippa
Amanda M
Cornelia
Saga
Fanny
Antonia
Vera
Sofia
Victoria
Lisa
JAG ALSKAR ER OCH SAKNAR ER MEST AV ALLT!♥

B&J's

Kategori: Allmänt

Haallåå, bäst uppdatering idag or what? Iallafall så at jag precis upp min B&J (Chocolate Fudge Brownie) Laaav! Nu är äntligen rummet städat så bilder kommer när jag kommer hem i think! Men nu ska jag chatta vidare med folk på fb, sen duscha (fräscha upp mig till imon), sen bädda ner mig i sängen och cheka film. Puss laveey

Vattenkrig

Kategori: Allmänt

Hej, i detta sköna, njutande och underbara vädret nu på kvällen så kom jag precis hem. Har vart ute på lekplatsen här ovanför gatan med Cornelia, Kalle, Pelle, Nina, Becca, Anna och massa småungar och haft vattenkrig.. Aldrig haft så kul. Först va de alla mot Conne och sen va de jag och Conne mot småglinen. Ääälskar daj Conski. Blev attackerad av myggor me, haha! Innan vattenkriget var de bara jag och Conne som tog cyklarna upp och chillade i gräset osv. Nu skall jag byta om från blött till tort. Sen äta middag! Puss

Shoppaaatttt

Kategori: Allmänt

Hallåå, kom hem från Frölunda för en halvtimma sen, shoppade lite:) eller ja(?) en klänning, ett läppglans och en bh. Skall fortsätta packa nu sen röja bort det sista från rummet sen kan jag bara chilla på deee, AAHHH! Längtar tills imon. Tänk.. imon 3 på dagen ligger jag på playan i Spanien och solar badar och bara njuuuter. Hajdå

iPad inlägg - Frölunda Torg

Kategori: Allmänt

Hejjsaan! Nu har jag ett helt nytt dressringroom. De är hur fint som heelst! Laav it helt enkelt. Skall göra mig i ordning nu på typ 10 minuter (?) sen skall mammi och jag till Torget och shoppa lite för resan imon. Blir nog att fika på EH med! Men ha de gott så länge pusspuss

Fixar

Kategori: Allmänt

Tidsinställt..
Nu håller nog mamma och jag på att fixa och dåna i mitt rum. Kommer bli asbra när det är klart. Nu skall jag ta och göra lite goo tomatsoppa och äta med mamma, så att vi kan få en liten paus. Men vi hörs snart! Ha de gott
Älska or whuuuut?

Kanarieöarnaaa

Kategori: Allmänt

Hej, har inte bloggat sådär jäättemycket under dagarna men några inlägg har ju kommit upp lite då och då. Nu håller iallafall jag och mamma på att rensa heeela min garderob och flytta allt till mitt nya dressingroom, wohooo! Jätteglad. Sen packar vi också förfullt skall ni veta. Drar ju klockan 10 imon bitti till Kanarieöarna. Laav. Bilder kommer upp snart på nya shoppingsaker jag glömt visa så håll utkik, sen kommer massa tidsinställda under dagen tror jag! Annars så bloggar ja lite från Kanarieöarna så håll utkik då med, pössss
AAHHH!... Can't Wait! Bara så att ni vet så har min familj en tradition att varje påsk åka till Kanarieöarna. Detta är andra gången. Får se om vi lyckas? ;)

iPad inlägg - Dålig uppdatering

Kategori: Allmänt

Tjaaa, förlåt för dålig uppdatering, bloggar snart! Pussiipuss

Never Say Never

Kategori: Allmänt

Hallåå, nu sitter jag hemma hos Veeeris och vi kom precis hem från stan. Vi träffades på NK sen gick vi och kollade i massa stooreees, köpte en 'missoni' liknande bikini på H&M i färgen vit. Och Vera köpte lite saker. Ikväll tio i 6 skall vi se Never Say Never, så snart skall vi ut mot stan igen, hämta biljetterna, köpa godis på 4-gott osv.. ÄLSKAR REDAN JUSTIN!!! HAR SETT MASSA VIDEOS OSV PÅ HAN IDAG SOM VERA OCH ÄR SJUKT KÄR! Nu lyssnar vi på Overboard, laaav! Men nu ska vi hoppa studsmatta och sola med musik i öronen och glajjor, fräääkkttt. Pusshajjjj

Myyskväll

Kategori: Allmänt

Haaj, nu kom jag precis hem till Joanna igen, var hemma och åt och bytte om till myskläder. Nu skall vi fortsätta titta på Talang sen blir de nog någon skräckis tror jag, hareee! Förresten är huset helt omgjort nu idag, as fejjnttt. Pusshej gladcheeyy

Bild från idag

Beestiisfesstiss

Kategori: Allmänt

Heejsan, sitter hemma hos Joanna nu och vi har precis ätit lajtee. De va gattiigt. Innan det var vi ute och tog massa kort, kommer upp några här senare ikväll tror jaaaaaa. Men nu skall jag va social. Skulle egentligen vart me Lisa idag men hade visst bestämt med Joanna innan, pössiiss

HAHA, tjeeena puddingen ;)

Avicii

Kategori: Allmänt

Utvecklingssamtal

Kategori: Allmänt

Hej, sitter i datasalen nu och jobbar med Italien och Colombia. Bredvid mig sitter störande Cornelia och massa andra killar i min klass, de är asjobbiga men sånt får man väl ta och leva med(?) Iallafall, idag slutar jag 3 tror jag och då skall jag ha utvecklingssamtal, öhh.. Hatar det! Men får väl hoppas att det kommer gå gr8. Pussheejjj

Lavyaah

Tävling

Kategori: Allmänt

Jag är med och tävlar om ett presentkort på Nelly.com på 400 kr hos Johannas.

iPad inlägg - Shlofff daaag

Kategori: Allmänt

Hallii:) har precis ätit middag. Mummii! Innan jag kom hem var jag och handla med mammi och farmor, köpte massa gottii! Innan dee var ja på rellen Me massa gooingar. Tog bussen hem med Cornelia, lyssnade på musik med mina lovely hörlurar och deckade, as gööttt! Nu chattar jag med some people på fejjan och njuter av mitt nya rum som jag fick idag, (hela familjen har fått nya rum) skall bara köpa nya möbler och lite sånt. Snart blir det att bädda ner sig i sängen, (duschat innan), kolla film eddaa gotttii och shloffa! Sjukt trött så cyaah

Mobilblogg - ThaiFood Arkaden

Kategori: Allmänt

Tjeeena! Nu sitter jag, Conne och Daniella inne på ThaiFood i arkaden och har precis ätit litchiiee mat;) väntar på att Miriam skall komma sen skall vi nog fika och kolla i massa affärer! Sen blir det av till rellen klockan 4, kommer hem vid 7 bloggar då! Pusss, P.s , matteprovet gick awesomeee

Desperate Housewives

Kategori: Allmänt

Yesss, nu börjar DH om 11 min, jippey. Laav it! Till det blir det vindruvor, popcorn, annan goo frukt och iskallt vatten! GATTIGT! Bloggar nog ett inlägg till innan jag shloffaaaar eller så kommer det ett snabbt morgoninlägg imon, nu skall jag plugga lite matte innan DH börjar, prov imon..
Neej, de är ingen repa på padden längst ner, pussheejjjj glad cheey!

iPad inlägg - 2 tänder mindre..

Kategori: Allmänt

Hejsan! Ligger i mammi och pappis säng nu och kollar på film, TAKEN, älskar verkligen den! Iallafall idag fick jag gå två timmar tidigare för jag skulle till tandläkaren och dra ut två tänder! Skall ta ut två tänder till 7 dagar innan jag får min tandställning! Iallafall så gick vi och åt oss mätta på rullandeband sushi eftersom ja inte fick äta mer sen på två timmar.. Sen gick vi till affären HOLLYWOOD och köpte Urbanears till mig, de fanns huuuur mycket färger som helst. Köpte rosa:) sen var de dags och allt gick bra, har precis ätit och kommit hem från barnvakten. Skall köpa svarta Palladium i veckan med. Men skall snart cheka DH med massa gott till pusshajj

The Holiday

Kategori: Allmänt

Halluu, nu ligger jag i mamma och pappas säng och tittar på The Holiday, skall snart fixa Taken så att vi kan ha den på iPaden med, den e asbraoo! Iallafall så ligger jag i sängen och tittar på film samtidigt som jag äter tomatsoppa med persiljablaaaad, så gott. Men uppdaterar sen. Vet inte vad jag skall göra med mitt huvud.
DET SPRÄNGER SÖNDERRRR!!!!
HAHA, så sjukt goo

Rekord!

Kategori: Allmänt

Hyffsat bra(?)

Sjuk..

Kategori: Allmänt

Jaha, då var man sjuk, så sitter hemma hos min moster i täcket i deras goossiga soffa och äter vindruvor samtidigt som jag tittar på Big Brother, awesomeee. Men mitt huvud sprängs jag svär. Anledningen till att jag och min hund är hos min moster är för att byggubbarna är hemma hos oss nu och bygger och de är lite småläskiga hehe. Och mamma och pappa jobbar ju såå(?) Men pussheejj
JAG ÄLSKAR DIG SÅÅÅHÄÄÄÄÄR MYCKET!!!

Joanna är en kossa!

Kategori: Allmänt

Tjeeenaaaaaa! Nu sitter jag hemma hos Joanna och vi har precis ätit. Nu gör hon situps och jag tycker hon är väldigt duktig, skall ta en piska och slå henne så hon arbetar snabbare, den fule kossan! Iallafall så skjussade jag henne på cykeln till hennes träning förut och så va ja med och titta. De va väl helt okej (?) Men skall hem om någon timma, fast nu skall vi titta klart på Stepfather, scarryyy. Pussheejj


Joanney

Kategori: Allmänt

Tjaa, sitter hemma hos Joanna nu och vi har precis kollat klart Stepfather och ätit banan med smält choklad, as gattiigt. Nu tar då Joanna upp halva sängen för hon är as feeet och hennes hund snarkar, HAHA! Men skall chilla lite nu på de innan hon skall ha f-träning halv 5. Följde iallafall aldrig med till IKEA för va schajt trött.

IKEA

Kategori: Allmänt

Heej och godmorgon! Nu skall jag, mamma och pappa till IKEA och kolla lite för vårt nya 'utbyggda och omgjorda' hus. Eller ja, för mitt nya rum och allas nya rum och allt som skall bli nytt där nere och så, intressant att läsa eller? Sen skall jag hem och träffa Corneliaa feestis, så skall vi nog chilla på de och plugga litteee. nu blir de iallafall att åka i Abercrombie mysdress.
Men puss sålänge.

Hörlurar - vilken färg?

Kategori: Allmänt






Kategori: Allmänt



De kommer bli minaaa, jippeeyy:)

Chill

Kategori: Allmänt

Tjaa, sitter här i köket och chillar på de ni veeet. Chattar me gottfolk på Facebook och fixar Joannas blogg! Idag var jag i stan och myste med Lisa. Vi åt på Nudelbar och skulle fika på Da Matteo men de va fullt. Köpte ett par vita brallor på H&M och fick en Lisbeth Dahl necessär av mammas kompis som äger Miss Ines vid SOHO. Loveeher. Hon är jeeddeesneeel! Bilder kommer imon, promise. Nu skall jag hoppa in i sängen med iPaden med mammi och kolla film godnatt!

DONE!

Kategori: Allmänt

Sådääär jaa, nu är vi då klara. Så nu skall vi ta spårisen till towniee. Nu lyssnar vi iallafall på ''Jag vill känna din kropp mot min'' haha, så jeefffla goo! Men har iallafall duschat, tagit massa gooa hårprodukter och mousse och nu skall jag trattföna håret och sen drar vi oss. Pussii



Staaan

Kategori: Allmänt

Hejhej. Nu sitter jag här i Lisas rum medans hon duschaaar:) Snart är de min tur. Iallafall så har vi precis kollat klart på Dumma Mig med hennes syster, systerns pojkvän, jag och Lisa. Den va aaasbra, haha. Till filmen åt vi frukost och det bestod av våfflor, kaffe, te, juice, mackor och massa tillbehör till allt, hehe!
Efter duschen skall vi dra till stan och fika på Da Matteo tror jag, pusss


Bjussar på lite morgongooaa pics

Lisa älskling!

Kategori: Allmänt

Heejjsan! Nu sitter jag hemma hos Lisafiisaaa och vi har det kult, smsar med massa och äter apelsinsallad, som skulle bli fruktsallad (?) Hahaa, men skall sätta på en film nu. Var ju hemma hos Hanna i klassen innan med massa och de va faktiskt rätt mysigt och kul. Vi hoppa studsmatta, bakade pizza, hade frågesport och titta Disney Channel och Talang 2011, men nu skall vi va sociala så pussss



Gaatttiiitttt