Stockholm - HOLLISTER

Kategori: Min vardag

Det första jag skall göra imorgon när jag kommer fram til Sthlm är att spriiiinga till Hollister med pappa, ska köpa en hel del kläder som jag valt på deras hemsida, får bara se vad pappa går med på;) Har hittat allt från vanliga jeans, färgglada jeans, tröjor, toppar, koftor, hoodies, mysbyxor, shorts, ♥BIKINIS♥, klänningar, kjolar osv.

Var ju inne på HOLLISTER i NewYork och kan säga att jag verkligen störtälskar deras butik och modeller såklaaaart!
Känner att jag skall lägga mer pengar på kläder inne på Hollister än på H&M och sånt där uppe eftersom det finns här i Gbg med! Eller, vad säger ni?

Tillgång till data - mer update

Kategori: Min vardag

Heeeej, ååh nu har vi äntligen vår data hääär:))) Ni förstår inte hur glad jag är haha omaaay!
Slutade iallafall 12.15 idag, då åkte jag, Saga, Conne, Jack och Bea in till stan där vi mötte upp Joanna, satte oss och fika på EH men innan det gick jag och Conne runt i stan i kanske 40 min för att leta presenter oså.

Sen mötte jag upp pappa, då vi åt indiskt, sen gick vi till Tessie där jag fick med mig en döskalle scarff gratis, tack!
Sen tog han och jag spårisen hem, påvägen köpte vi mat och sånt på COOP! Nu ligger han och vilar och jag sitter här med min älskade saknade data och äter vindruvor samtidigt som jag lyssnar på musik på telen. Måste börja fixa inför imorgon - STOCKHOLM/AVICIIIIIIII!

På bussen

Kategori: Min vardag

Sitter på bussen nu med Conne, är påväg till skolan! Börjar om 15 min, som vanligt! Men slutar 12.15 idag, då skall jag, Bea och Conne in till stan och kolla på MBMJ väska, hyra skidor åt dem imorgon för dem ska åka skidor med skolan men inte jag för jag ska till Stockholm och gå på AVICIIIIIII!!!!!

Så har massa att fixa idag för imorgon också, åker på morgonen! Outfit kommer sen, pözz

Påväg till Cornelia

Kategori: Min vardag

Sitter på bussen nu påväg hem till Cornelia! Ska sova där inatt, mysigt!
Var precis med Kalle på heden, innan det hos mig och hämtade sovkläder osv och innan de va vi i skoooolan!
Idag hämtade pappa vår data hemma, tjohoooo! Så nu kommer asgrym uppdatering! Puss

BLACK

Kategori: Outfits

Svara jeans/Ginatricot
Volangtopp(klänning, ny) / H&M
Boots, Skor/Luisaviaroma.com
Volangjacka/H&M
Nitskärp/Saddler

Tisdag 28/2

Kategori: Allmänt

Sitter på röda torget nu med Cornelia å Beatrice! Snart börjar SA. Är verkligen hur trött som helst! Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa Joanna! Annars skulle jag vara med pappa, väljer nog det, har hänt lite saker så vill vara med han!

Outfit:

Kategori: Outfits

Jeans/Ginatricot
Skjorta under/Calliban
Tröja/(NY) Maison Scotch
Nitskärp/(NYTT) Saddler
Skor/Primeboots

I skolan

Kategori: Min vardag

Sitter i en SA sal nu och har SA, arbetar matte med Cornelia och Beatrice!
Dagens outfit kommer sen, har precis uppdaterat blogg.se appen då statistik och kategorier kom, bra eller hur? Så nu kommer alla mobilinlägg i kategorier och inte på kategorien 'allmänt', hatar den haha! Puss

Hos Lovisa

Kategori: Min vardag

Sover hos Lovisa inatt, ligger just nu i hennes säng (världens skönaste) och kollar TV, pratar och har det jättekul haha omay!

Idag vaknade jag hos Bea tillsammans med Cornelia. Igår när vi kom hem från Isadora satt vi och åt i flera timmar sen somnade vi i varsin soffa! Sen imorse vakna vi vid 10, åt frukost, kolla film och sen tog jag och C bussen till stan, köpte godis, släppte av Conne hos Kalle å gick och mötte Joanna och Julia, my darlingzzzz!
Åt sushi, prata, sen kom Noelle, gick till Starbucks, sen mötte jag upp bästa Lovisa, skulle på bio men fikade istället ett jävligt bra tag på EH sen på donken, omay! Sen hem till henneeeee, nu vet ni allt, charråå

http://lovisavk.blogg.se - Läs or FUCK OFF, typ

Ner mot stan

Kategori: Allmänt

Har precis klätt på mig lite nya kläder som pappa och jag precis var å handlade på Ted Bernhardtz, jätteglad! Visar allt när jag är hemma i Hovås.

Nu sitter jag på Valand hållplats och väntar på Cornelia och Kalle, ska ner mot stan med dem och träffa Ingrid och köpa en present till Isadora som har tjejmiddag ikväll! Sen ska vi hem till Joanna och fixa oss sen 7 ska vi vara borta!
Igår var jag på Condeco med Cornelia och Lovisa och tog en kvällsfika vid 7 tiden. Sen drog vi in till Kungsport och hade skitkul i stan, skulle träffa upp Kalle och några andra och allt blev kaos och så jävla jobbigt! Usch! Men nu kom dem precis så måste avsluta! Puss

Seg kväll

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen nu och smsar med Hannes samtidigt som jag pluggar spanska till imorgon! Var på Nygård idag och mötte upp Joanna, drog till Ica och handlade, hem till henne och åt allt, fixa oss och drog sen in till stan, mötte Noelle! Köpte en klänning på Zara inför helgen, asnöjd! Men ska spela ett spel nu mot Andrea haha sen plugga vidare, puss

I skolan - har SO

Kategori: Allmänt

Har SO nu, slutar om 10 min, har då svenska sen slutar jag! 13.15 idag! YEEEY, då skall jag direkt till Nygårdsskolan och träffa bästa Joanna! Sen skall vi till stan och shoppa för lördagskvällen, kommer bli grymt! Puss

Macforum

Kategori: Min vardag

Är i stan med Saga, har precis ätit och köpt en frappino på EH. Skall gå runt lite och kolla nu, hörs väl nog sen. PUSS

Matte

Kategori: Allmänt

Har matte nu, slutar 12.15 idag! Då skall jag in och äta med Cornelia tror jag, får se. Sen MÅSTE jag plugga! Omay har jääättemycket att plugga, matte, kemi och spanska! Cya

Mammor och minimodeller

Kategori: Allmänt

Kollar på favoritprogrammet nu, haha! Alla flickor är så jävla söta, dör!

Skall iallafall duscha efter det, sen sova! Segaste dagen evaaaahhh imorgon, slutar 16.20, usch, fy och blä! Godnatt

Pluggar

Kategori: Allmänt

Cornelia och Lovisa gick precis, de ha varit här sen 3, då vi slutade. Då tog vi spårisen hem till mig men först gick vi ner till Coop och handlade nachochips och nudlar. Så fixa vi i ordning det, sen satte vi oss dirr mode med plugget, kemiprov på torsdag..........

Sen dansade vi, sjöng, skrek (grannarna lär klaga), lekte kurragömma och pratade om allt! Älskar mina bästisar!
Ska äta middag nu, puss

Hampemannen

Kategori: Allmänt

Har precis ätit middag nere på MIKADO - Sushi. Sen fikade pappa och jag på Le Pan F.
Planerar helgen nu med massa på sms och jag pratade precis med Hampus i telefon, men han ringer snart igen för han skulle äta. Så väntar in samtalet.. Haha nää men han ringer väl snart.
Ska fixa inför skolan imon snart. Men ha en mysig kväll! Puss

Saknar min webb... omaay

Kategori: Bilder

Idag har jag på mig:

Kategori: Outfits

Svarta virkade shorts (NYA) - Zara
Blå skjorta med volanger - Calliban
+ Strumpbyxor, primes, RAW jacka och Missoni sjal
Enkelt och slappt

Hos min moster

Kategori: Min vardag

Är i Hovås nu hos min moster, saknat mina små kusiner såå mycket. Har precis ätit också, thaimat, yeeah.
Var i huset förut också, gaad va fint det har blivit, flyttar hem om ca, 2 veckor! Weey!
Skall iallafall snart hem, måste fixa inför morgondagen då det är skola, ååh fuck school!

Jaja, 2 veckor kvar i skolan sen har vi prao och påsklov. OCH OM 2 VECKOR ÄR DETT AVICII!!!!!!! STOCKHOLM MED PAPPA, SHOPPING & AVICII, kan inte bli bättre!!!
Men skall åka hem till stan nu, hörs säkert när jag är hemma igen, via mobilen. Annars tar jag en data imorgon i skolan och uppdaterar. PUSS

Med Victoria och Joanna

Kategori: Allmänt

Har var i stan hela dagen med Joanna och Julia, fikade oså! Sen tog vi bussen hem till Joanna, dampade som fan! Haha älskar oss typ!
Nu har iallafall Julia gått och Victoria kom! Så vi sitter och pratar nu och planerar kvällen, ska sova här inatt! Puss

Mitt sommarlov 2012

Kategori: Min vardag

Precis som jag skrev i 10 fakta om mig inlägget så orkar jag inte med människor som håller på och överskattar sommaren helt och hållet. Meeeeeen jag längtar själv ihjäl mig. Kommer bli galet bra känner jag på mig, verkligen. Hoppas bara att solen vill titta fram ofta och bevara värmen.
Som det ser ut nu så har vi i min familj inga planer för sommaren, huset är iallafall klart då så skall tillbringa mycket tid där och vid vår nya balkong/altan.

Men, jag har pratat ihop mig lite med pappa och jag tror att vi kan åka till huset i Marbella i någon/några veckor, ååh skulle vara helt underbart. Har varit i Marbella varje år ända sen jag var 2 år tror jag. Det är liksom som vårt andra hem, älskar det. Så jag får hoppas mycket nu, och har jag tur får jag ta med mig en kompis, how good?
Nej men sommaren 2012 kommer bli grym, det hör man och ser på namnet ju? Sommaren 2012



På EH

Kategori: Allmänt

Sitter på Espresso House med Joanna nu, har äntligen en ny mobil, dock 3gs.
Fikar iallafall just nu och skall snart ut i affärerna och titta lite, ha en mysig dag! Puss

Torget/Stan

Kategori: Allmänt

Ska in till stan idag och träffa världens bästa bästis Joanna!!!! Men tror vi skall till torget faktiskt, har fixat med en ny mobil med och så aaaah, glader! Men måste fixa klart mig nu så vi hörs, puss

Torsdag kväll

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis tvättat bort sminket och allt och ligger i sängen med mamma och pratar om allt samtidigt som jag planerar helgen med Cornelia på sms. Känns sjukt bra! Men hörs imorgon, då ni får se planerna för helgen! Puss

Ang Segway

Kategori: Allmänt

Åh nej nu känner jag att jag inte orkar verkligen!
I min familj bestämde vi att jag skulle få en Vespa i födelsedags present men sen ville mamma inte det längre för att det händer massa olyckor oså, då sa pappa att han kunde köpa mig en Segway istället men jag har kommit på andra saker jag skall önska mig istället för att få en Segway, så istället när vårt garage är klart efter sommaren typ då planerar vi att kanske köpa Segway om vi tycker att vi kommer få bra användning för dem osv. Men det är något vi fortfarande funderar på. Och? Till dig som kommenterade i 10 fakta om mig inlägget! Vad gör det om det är priset? Vi planerar ju inte att köpa något vi inte har råd med, eller asså jag vill verkligen inte verka sån nu men varför ska vi planera något vi inte skulle ha råd med? Det är ju bara slöseri på tid. Fortsätt kommentera, puss

En bild på mig + 10 fakta

Kategori:

1. Mitt mellannamn är Sarah
2. Jag är nöjd med hur min kropp ser ut, tycker jag är bra smal
3. Just nu bor jag och min familj på Avenyn annars bor vi i Hovås
4. När jag blir äldre skall jag bo i USA
5. Det fulaste jag vet är att använda vaxade byxor till vardags, har gjort det nån gång och vet att jag kommer göra det igen
6. När jag fyller år skall jag önska mig en moppe eller Segway, Macbook och en jävla massa pengar;)
7. Jag ÄLSKAR mat men kan inte gå upp i vikt, har gått upp 1 kg på 3 månader. Väger 49/50 nu
8. Jag orkar inte med människor som håller på och ba: Åh sommar 2012 kommer bli så freaking awesome, längtar så mycket, tänk att gå i shorts osv. MEN TÄNK OM JORDEN GÅR UNDER IMON? SLUTA LÄNGTA OCH LEV NUET ISTÄLLET FÖR NI KOMMER EN DAG LÄNGTA TILL BAKS TILL DENNA DAG IDAG, vem fan vet.
9. Jag skall aldrig gå till Starbucks här i Gbg, för kommer inte känna nått för de när jag åker utomlands då
10. Jag har världens bästa familj och är orolig att något ska hända oss, att vi splittras eller så....

LOREEN - My Heart Is Refusing Me

Kategori: Musikinlägg

Stan med Lovisa

Kategori: Allmänt

Äääääntligen har ni börjat kommentera igen, åh, bra!! Fick en fråga om varför jag skall få en ny iPhone och det är för att min visar 'ingen service' hela tiden, pga att den är köpt i New York och låst till AT&T, ett tag funkade den med mitt abonemang men sen la den av.

Iallafall, godmorgon! Sovit gott? Det har jag, jääätte kan man väl säga. Idag skall jag vara med Lovisa, vi skall kolla på ett par byxor till henne sen ska vi också fika, mycket att prata om;)
Så ja, det är väl mina planer för idag. Hör av mig snart med outfit osv! Puss

Mästerkatten 3D

Kategori: Min vardag

Ååh uppdateringen suger, men vet ni vad jag såg nu? :DD Att jag kan fixa tidsinställda för de dampar inte mer som det brukar. Så nu skall jag fixa några innan jag sticker iväg om en timme på bio med pappa och Adrian. Vi skall se Mästerkatten i 3D!

Tog iallafall bussen från Bea 12.21, då hoppade Daniel på som skulle iväg till gymmet så han snacka jag med sen träffade jag David A, oxå. Long time no seen.
Så gick jag av i stan och kollade i affärer, hittade en klänning på Weekday för 40 spänn, omaayyy. Sen köpte jag lunch till mig och mamma. Sen fikade jag med mina kusiner som jag mötte upp och då träffade jag även Amanda och Therese, på EH.. Åååh saknat er såååå... Måste ses snart!
Snart kommer pappa och Adrian tillbaka och då skall vi gå och äta snabbt tror jag sen blir det bio, sen skall jag ta ett djupt snack om en ny telefon med pappa, önska mig lycka till...

Hos Bea

Kategori: Allmänt

Sov hos Bea inatt, jätte mysigt. Igår vid halv 10 tog vi bussen till Ica där vi hyrde film och köpte gott. Sen åkte vi hem igen och kollade på filmen och den sög, Midnatt i Paris hette den haha fyfan.

Igår sprang vi oxå ute i snön sen bastade vi, fyfan va härligt de va att ligga i snön, sen bastun. Aah

Iallafall, imorse vaknade jag 07.15 av att Sebastian hade smsat mig och jag glömde stänga av ljudet + att telefonen laddades på soffarmskanten där mitt huvud låg haha (vi sov i varsinn soffa inatt) så ah.. Somnade aldrig om utan låg och smsade med han ett tag för han är i NY och där är de kväll så ah, sen väckte jag Bea vid halv 9 då han skulle sova.

Men har precis bakat och ätit frukost, skall fixa mig nu sen åka hem. Ska vara i stan och köpa en ny iphone samt umgås med pappa för han kom hem från London igår. Puss

Dagens Outfit

Kategori: Allmänt

Tröja / Tessie
Jeans / Ginatricot
Stövlar / MISSONI
Skinnjacka / Kenza
Pälsväst / ?
Halsdduk / Hunkydory
Väska / The Bridge

Ner mot stan

Kategori: Allmänt

Ska träffa Bea i stan idag snart, så ska skynda mig ner nu, ska köpa lite saker som jag tittat på innan så ja, även fixa med en ny iphoneeee!

Igår var jag iallafall med Joanna på Vasa Sushibar och åt middag, innan det var vi hos mig och chilla. Iallafall, så åt vi där, hur gott som helst, älskar personalen:)) sen kom några killar sen gick vi!

Har även byggt mina naglar, loveit
Måste skynda mig nu, puss

Melodifestivalen

Kategori: Allmänt

Har precis kollat klart melodifestivalen med Joannas familj. Berättar mer om dagen imorgon! Ska inte sova än men skriver godnatt ändå!

Hos Joanna - bakar tigerkaka

Kategori: Allmänt

Är hos Joanna nu, kom hit för en halvtimme sen. Sitter i köket nu med Anton och Joanna och vi bakar tigerkaka, muummss. Planerna idag är ganska så oklara, men tror det blir att vara hemma och ta det lugnt!
Ha en mysig dag, puss

QX Gaygalan 2012

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och kollar på TV med la familia. Kollar på Gaygalan just nu på TV4, sjukt grym verkligen! Haha älskar såna utåtriktade galna människor.

Förut blev det liksom ingen riktig middag, jag hade ju ätit sushi lite tidigare som pappa köpte här nedanför oss till mig och det gjorde mig riktigt mätt, liksom 12 bitar efter några dagar med influensa, pjuuh! Och resten av familjen åt också lite sushi, sen gick vi bara och åt lite frukt och sånt helt sådär så ingen va riktigt hungrig sen på kvällen så det blev istället Nachochips med guacemole, salsasås och en skål med lite nappar, detta åt vi i köket framför TV:n då vi kollade på The Voice!

Ska sjunka ner i sängen nu tillsammans med alla sköna människor på Gaygalan på TV:n, haha godnatt! Är förresten frisk så imon skall jag skutta ut på stan.

Fredag!

Kategori: Allmänt

Idag mår jag redigt mycket bättre, det ända som skadar lite nu är min hals men jag lever på halstabletter och smärtstillande medicin, samt te som förhoppningsvis kan hjälpa mitt lilla onda i min kära hals.

Har precis ätit frukost, ägg som mamma stekte åt mig tillsammans med massa goa kryddor och även gurka vid sidan om. Nu ligger jag i mammas och pappas säng och värmer mig lite medans jag kollar på The Kardashians, skall byta till en annan kanal eller film istället, och helt plötsligt kommer pappa in med annanas och vindruvor till mig, ååh smarrigt!

Har ätit upp en hel del annanas redan och vindruvorna orkar jag inte fota. Puss på er

SPORTLOV!

Kategori: Allmänt

Idag fick hela min skola sportlov för imorgon har vi studiedag, aah vad härligt! Som det ser ut nu så känns det som att jag kommer ligga sjuk hela veckan, men nu ska vi tänka positivt.

Egentligen skulle jag och min familj åka till Alperna eller Marbella denna veckan men allt ändrades. Så nu blir det att vara hemma, funkar också! Mår inte ett dugg bättre så blir väl sängliggande några dagar till, fruktansvärt.

FML

Kategori: Allmänt

Hatar att vara sjuk! Har legat i sängen hela dagen, svettats, frusit, kollat TV, ätit lite och sovit. Usch hatar detta!!

Gör som jag säger och gå inte med skinnjacka nu, eller öppen jacka, ingen halsdduk osv, då blir de såhär. Inte för att jag gått med skinnjacka men aaah.
KOMMENTERA MER ANNARS LÄGGER JAG NER SKITEN. Puss

Sjuk

Kategori: Allmänt

Gick hem två timmar innan vi slutade idag för jag hade feber. Ååh hatar den känslan när man känner att man är sjuk, så är man helt öm på kroppen, fryser, svettas och har feber. Usch, jobbigaste feelingen ever typ!

Har iallafall legat i mammas och papps säng hela dagen och kollat TV, även sovit, åt middag förut med, ååh vad gott det var, kött, sallad, vitlökssmör och potatis gjorda i ugnen! Iihh as gott.

Blir iallafall att vara hemma imorgon.. Men måste ringa Joanna nu för de va tydligen panik så vi hörs. Puss heej

Känner du igen dig Joanna?!xDLOL

Måndag

Kategori: Allmänt

Bea har precis gått och jag skall nu sätta mig med engelskan.

Senare ikväll skall jag träffa Cornelia och Kalle, haha en standard!
Igår var jag, mamma och Adrian först ute i huset i Hovås och gud vad fint de har blivit, sen fikade vi hos min moster och lekte med småungarna som jag saknat såå, sen åkte mamma, jag och Adde på bio - En gång i Phuket. Fyfan va bra den var, haha skrattade hela tiden.

09.56

Kategori: Allmänt

Godmorgon, vaknade precis och ligger och smsar med några. Ska upp och äta frukost nu sen åka iväg med mamma till huset, senare ikväll skall familjen på bio.

I går var jag ju somsagt med Joanna på torget, där ja köpte en tröja sen satte vi oss och chilla på donken i en timme haha.. Efter det skulle vi dra till näset och träffa några men vi orkade inte så vi tog istället en spårvagn till stan där vi satte oss på Condeco och det var runt 9-tiden, så satt vi där i nån timme och jag var hemma vid 10 igen. Mysig och lugn kväll!

Berättar om fredagskvällen sen, nu skall jag upp!!

Frölunda Torg

Kategori: Allmänt

Sitter på donken nu med Joanna på torget. Haha vet att jag alltid är på donken men jag äter nästan aldrig då jag är här utan de är bara gött att sitta och chilla här;))

Har vart och köpt en as snygg tröja på Gina tricot som är kort där fram och lång där bak. Ska åka hem nu så skriver mer sen. Puss

På röda

Kategori: Allmänt

Sitter på röda nu med August och Jacob! Väntar på att Bea och Cornelia ska komma med tablettaskar (godis) till mig.

Börjar om en halvtimme och har då matte, slutar 2 idag. Ska träffa Joanna då och fixa oss för ikväll hos henne, sen åka till Björns fest med Julia och några. Puss

Noelle & Joanna

Kategori: Allmänt

Kom hem för mindre än en halvtimme sen, har vart i stan och även hemma hos Noelle tillsammans med Joanna.

Lyssnade på en hel del musik, pratade och åt. Myys med vännerna.
Sen tog jag och Joanna spårisen till Valand där hon skulle åka hem med sin buss och då gick jag hem. Har precis ätit och skall ta ett bad nu.

Förut efter skolan åkte jag till donken med Oscar, Oscar, Lucas, Gustav, Kalle och Bea. Sen följde Oscar och Gustav med mig och Bea hem till mig.

Kompisar

Kategori: Allmänt

Kom precis innanför dörren! Gick ner för 40 min sen till McDonald's där Kalle och Cornelia var, så satt vi där sen gick vi ut osåå, sen följde vi Cornelia till bussen, sen gick vi mot min port och han gick sen hem mot sig.

Ska ta en riktigt varm och härlig dusch nu, sen bädda ner mig i sängen med fruktsallad ja ska fixa sen och kolla film. Mysigt värre.
Mamma är och tränar och kommer inte hem försän vid 10 så det får bli en lugn kväll med Adrian, pappa är nämnligen i Köpenhamn! Godnatt

Bild från mattelektionen förut, loveyou bästis

Just one more time

Kategori: Min vardag

Sitter och dricker Frappino nu med grädde och chokladsås på, ååh my loveee. Har precis plattat håret med, mamma köpte en ny plattång idag, har typ inte plattat håret på 7 månader, haha omaay.
Ska hem om 2 timmar då mamma stänger. Iallafall när jag var på Espresso House så såg jag Paulina Lopez och Baby Senorita. Weey, min familj känner ju Paulinas mamma och hennes man och allt, så jävla fräck jag känner mig xD
Men skriver nog snart igen annars hörs vi med en dagens outfit när jag kommer hem. PUSS
Grädde på munnen,  mys

Något fel med tidsinställda!?

Kategori: Min vardag

Jag kan inte göra tidsinställda för när jag skall ställa in en speciell tid så kommer inget upp? As konstigt, men jag skall bli mycket bättre på mobilinlägg samt komma in oftare till mamma här i butiken och blogga, sen även hos kompisar osåå. Jaja, men bloggar snart igen så att ni inte blir uttråkade. Har iallafall behållt statistiken vilket jag tycker är skitkul! Iih. PUSS bästaaaste
image description

Ni**as in Parizzzz

Kategori: Musikinlägg

Hos mamma

Kategori: Min vardag

Är hos mamma i stan nu, Cornelia gick precis härifrån, hon skulle träffa Kalle.
Slutade 12.15 idag som jag gör varje onsdag, riktigt gött verkligen, då åkte jag och bästaste Conne in till stan och åt på Thaifood Arkaden, sen kollade vi i massa affärer och jag hittade en assnygg t-shirt klänning med en människa på, asfräck verkligen.

Massa bilder på shopping och allt kommer när jag är i Hovås igen, runt 2 veckor kvar, haha. Håll ut. Men nu skall jag fixa en massa tidsinställda till er och ni har oxå tid på att kommentera och få svar av mig för ska vara här tills mamma stänger vilket är 18.
Hörs snart älskade läsare, PUSS