Rayban Wayfarer

Kategori: Nytt!

I Marbella gjorde jag sönder mina ena Rayban och de andra jag har lånar en kompis så jag gick utan glasögon i 2-3 dagar tror jag och det var inte kul, jag är verkligen en glasögon tjej, så jag fick verkligen ångest och behövde ett par så några dagar innan vi åkte hem hittade jag dessa underbaringar, gillar modellen eftersom jag aldrig har haft Wayfarer innan utan bara Aviator, så blev riktigt glad när dessa dök upp, har ingen aning om vad dem kostade.
RayBan Wayfarer

Bershka

Kategori: Nytt!

På La Canada har dem en butik som heter Bershka, och andra gången vi var där och shoppa hittade jag den här skitsnygga jeanskjolen. Den var verkligen to die for den stunden och den fick hoppa ner i en påse och följa med mig hem, har alltid letat efter en perfekt kjol som sitter tajt osv, slitningar oså och denna var perfekt. Köpte storlek 36 då 34 var vääääldigt kort och visade röööööven. Men denna skall jag iallafall matcha till barbenta ben, klackar och fräck topp, eller till hösten med tjocka strumpbyxor, en fräck boot, snygg tröja och cool väska till. Underbart! 
Bershka 20Euro - 200 svenska kronor

Pull & Bear - Bohemic

Kategori: Nytt!

En butik jag faktiskt aldrig varit inne på eller aldrig speciellt varit förtjust i är Pull & Bear som bland annat ligger inne på Marina Banus samt La Canada. Tog mig ett djupt andetag och gick in där och det första jag såg var en döfräck bohemic tröja eller vad man skall kalla det som låg för sig själv bland alla jeans, det var den sista, min storlek och den var på rea. Kan det blir ännu bättre? Kommer kunna matcha den till ett par boyfriend jeans, ett par tajta jeans, min nya jeanskjol eller en mjukisoutfit, älskar den! 
Pull & Bear, REA: 7Euro - 70 svenska kronor
 

27/7

Kategori: Min vardag

Godmorgon! Sovit gott? Ååh, det har jag verkligen gjort. 
Igår vaknade jag hemma hos Cornelia, vi fixade snabbt iodning oss och åkte in mot stan där Cornelia mötte upp sin mamma för en lunch och Sofia åkte och tränade på Sportlife, då jag följde med. Träffade även Anton där och då planerade vi hela vår dag. Vilket blev att jag senare mötte upp Joanna, Hampus och Axel, sen kom Lucas och Oscar och så satte vi oss i stan och myste.
 
Sen mötte vi upp Anton, Zid och William och då tog alla vi bussen till Hovåsbadet där vi beställde pizza, lyssnade på musik, var sociala och badade. Efter en stund kom Julia och Hannes också. Hade det verkligen så himla roligt med mina kompisar!! Vid 10, halv 11 åkte alla hem förutom jag, Joanna, Julia, Hannes och Lucas som följde med mig hem, omay älskar er! Julia & Joanna sov hos mig och inatt tog vi ett bad i badkaret och bara deepade, somnade halv 5. Tidigt imorse åkte Julia hem. 

Dagen verkar inte bjuda på något fint väder så mamma är nu påväg hem med brunchingridienser då jag, Joanna och mamma ska ha en girlslunch. Sen blir det filmmys resten av dagen tills jag skall möta upp några kompisar. Mysigt!
 
 

BEATS

Kategori: Nytt!

På marknaden i Marbella fyndade jag världens bästa grej, just då... hade tappat bort mina små vita hörlurar som tillhör iPhonen på flygplanet mot Spanien och mina Urbanears innan jag åkte dit så hade inga under tiden i Marbella, men på marknaden hittade jag dessa rosa beats, dem är såklart fejk men kommer inte ha dem så länge till då jag skall köpa nya. Kanske riktiga beats eller ett par vanliga vita iPhonelurar. Men tycker dessa lurar är så sjukt balla och rosa blir ju ännu snyggare att springa runt med i Marbella, så dessa följde med mig hem från marknaden i Centro Plaza, Marbella. 
Dem skulle kostat 30Euro (lägg till en nolla) men jag prutade ner dem till 15, vilket är 150 kr

26 Juli

Kategori: Min vardag

Haha omay, alla som jag varit med idag har använt 26 Juli som rubrik, ja spyyyr. SKH!
Iallafall, haha LOL, skh nej men vaknade hos Julia idag runt halv 11 som ni vet, vi gjorde american pancakes till frukost och sen drog vi till billdals badet där vi solade och badade, hade sjuuukt kul med mina bästisar. Sen gick vi hem till Julia igen där vi pratade, lyssnade på musik och gjorde mat, kom precis hem för en stund sen, ska fixa lite här hemma sen möta upp massa kompisar, chill ikväll!

Bikinis

Kategori: Nytt!

Igår på stan hittade jag även dessa fina bikinis, och pluset med detta var att alla var på rea, gillar överdelen, passar bra till vilken underdel som helst, samt underdelarna som passar bra till både en svart eller vit överdel. Gillar även detaljerna som hänger på alla tre delarna vid sidan, jättegulligt tycker jag! 
Alla delar kommer från H&M, överdelen - 30 kr, underdelarna - 10 kr/styck
 

SUMMER

Kategori: Min vardag

Äntligen är det svensk sommar, eller ja, sommar över huvud taget! Vaknade vid halv 11 imorse, åt frukost och skall nu börja fixa oss för vi skall åka och badaaaa och sola. Underbart, senare skall jag träffa Sofia och Cornelia tror jag, och ikväll sover jag hos Cornelia för mamma ska till Marstrand! Vi hörs

Tröja

Kategori: Nytt!

Idag på stan hittade jag denna nyinkomna tröja på Tessie, köpte den direkt, tyckte den var jättefin, färgen och allt. Kommer kunna ha den till ett par slitna boyfriend shorts tillsammans med ett par converse, samt vanliga svarta/vita byxor eller boyfriend byxor. Är jätte glad att den följde med mig hem
Tessie - 149 kronor

Todays

Kategori: Outfits

Shorts - ?  T-shirt - Zara (Marbella)  Armband - Marknaden (Marbella)  Skor - Blåa låga converse
 

Dagen

Kategori: Min vardag

Åkte in till stan vid 1 idag, tog bussen in med Saga, så mötte vi Cornelia, gick runt och kollade lite, sen köpte vi Sushi och satte oss vid kanalen, solade osv, hade det underbart! Sen gick vi runt lite till och åkte sen hem. När vi kom hem gjorde jag tjejernas naglar, byggde ju mina egna igår, blev jätte nöjd, dem med. 
Snart skall Saga hem, då skall jag till havet med min familj, Cornelias familj och Yakis familj (tessie ägaren) så skall vi grilla, umgås med alla barn och badaaaaa!

Colourful sneakers

Kategori: Min vardag

Converse, kan aldrig få nog, har 4 eller egna par och mer ska det bli. Dem passar till allt, till en brun hy skall man ha en stark färg, till ett par fräcka slitna boyfriend jeans, ett par balla shorts eller varför inte en klänning? Färgerna på skorna är ju sjuka, finns alla möjliga, och gaaash så snygga dem är! 

Be my boyfriend

Kategori: Min vardag

Boyfriend jeans är väl något jag inte kan få nog av, mamma och jag har flera stycken och som tur är så har båda vi samma storlek (34, 36) på jeans så vi kan låna det mesta av varandra. Men dessa jeans, är gudomliga, till ett par fräcka sneakers, pösig t-shirt och en enkel väska. Dör
 
Har själv 2 st som är mina sen har mamma fleeera stycken som jag snor ibland, men mina absoluta favoriter är helt klart mina American Eagle boyfriend jeans som jag köpte i New York för 2 år sedan, har den minsta storleken på dem, 32 eller 34 och dem passar fortfarande, älskar det märket och skall köpa massa fler jeans där när jag åker tillbaka. 
 

2 outfits från Marbella

Kategori: Outfits

Klacken är mycket högre än vad den ser ut att vara på bilden exde.
Kjol - Bershka  Linne - Ginatricot  Skor - Dinsko  Fransväska - Bershka + en till väska 
 
Klänning - Tessie  Skor - Hasbeens  + Väska
 
 

Stan

Kategori: Min vardag

Nu åker jag och Cornelia in mot stan, har precis duschat, ätit osv. Skall bara sminka mig snabbt sen sticker vi. Har fixat lite tidsinställda som jag hoppas att ni nöjer er med, sen hörs vi när jag är hemma igen eftersom att blogg.se appen inte fungerar så kan inte blogga via mobilen. Ha en trevlig dag älskade läsare

Tidsinställda

Kategori: Min vardag

Sitter varje dag då jag har tid och fixar tidsinställda inlägg som kommer ploppa upp under veckan, så att ni har något att läsa/se då jag inte har tiden/orken att blogga. Men vad vill ni läsa om? Har gjort MASSA shoping inlägg samt Marbella inlägg. Vad mer? Detta är ju för er skull. Vill ni att jag gör en sån dag 1, dag 2 osv?, eller är ni mer intresserade utav någonting annat? Kom med era förslag, blir mer än glad då en kommentar slinkar in i bloggen. 

Vita byxor

Kategori: Nytt!

Mamma och jag hängde runt ensamma en kväll i Marbella och då gick vi snabbt in på Marina Banus där jag hittade ett par döfräcka vita jeans från Zara, sjukt snygga med alla detaljer som finns på, dragkedjor osv. Provade dem och dem satt perfekt, är verkligen jätte glad att jag hittade dem för har varit ute efter ett par enkla snygga vita jeans länge nu, och eftersom dessa också låg på rean så var det bara att ta fram plånkan och betala.
Dem gick på 17Euro vilket är ca. 150 svenska kronor, KAAAP

Vaken

Kategori: Min vardag

Vaknade nu precis, spraaang upp till datan för känner mig så dum då jag inte publicerat några inlägg åt er, skärpning! 
 
Cornelia sov iallafall över hos mig inatt, igår kom hon till mig vid 17.00 typ så åt vi middag här, satt och snacka, sen fixade vi oss och åkte till stan, där träffa vi lite kompisar sen gick vi till Barhimmel och fikade med Cornelias kusin som jobbar där, sen mötte vi upp Lucas och Hannes och drog till Heden och spela fotboll och sen gick vi till Sibylla och sen till Linné.
Sen hämtade jag mina glasögon hos Joanna som jag glömt där + ett par skor och sen åkte vi hem, var hemma halv 1 och då kollade jag och Cornelia på LOL tillsammans med lite frukt innan vi somnade, dagen innan sov jag hos Joanna sen träffade vi Julia snabbt sen åkte jag hem och tog det lugnt tills Cornelia kom
Typ sliten xD

2 outfits från Marbella

Kategori: Outfits

Shorts - Zara  Vit t-shirt - Zara   Gladiatorsandaler - Raglady    Väska - Lindex   Skärp - Tessie 
 
Jeanskjol (NY) - Bershka  Tunika - Tessie   Skärp - Tessie  Gladiatorsandaler - Raglady
 

NEW - HOLLISTER T-SHIRT

Kategori: Nytt!

I Marbella då jag, min pappa och min lillebror var och shoppade på La Canada så gick vi självklart in på HOLLISTER, helt klart favorit butiken, utan tvekan. Då fick jag bland annat med mig denna enkla t-shirten hem, kan ju vara skitsnyggt till ett par enkla vita byxor eller till en mjukisoutfit. Tycker iallafall att den är jättefin och den kommer komma mycket till användning
Den kommer då från HOLLISTER och kostade 20Euro vilket motsvarar 200 svenska kronor

Mot stan

Kategori: Allmänt

Vaknade runt halv 11 och har precis hunnit duscha och satt på mig, skall bara sminka mig och vänta på att Joanna ska bli klar sen åker vi in till stan och träffar lite kompisar. Outfit bilder och allt kommer upp senare idag, samt tidsinställda som jag har fixat, grymt! Nu måste jag skynda mig, bussen går om en halvtimme och jag är inte halvvägs från klar än

Med Joanna

Kategori: Allmänt

Landade halv 5 idag, åkte direkt hem, packade upp, åkte och hämtade min hund, handlade och hämtade upp Joanna, ååååh har saknat henne så mycket! Så under dagen då jag kommit hem har vi pratat, vääldigt mycket, tagit igen massa saker som hänt och umgåts, ååh! Nu skall vi ner till 7/11 och köpa lite lördagsmys:) 

Rosa iPhone

Kategori: Svar på tal

Vilken färg skall du göra din mobil till då?? Bra blogg tjejen
- Då vill jag såå gärna ha en rosa, helt klart. Så tjejig och allt, men en annan cool färg hade heller inte suttit fel. Vad tycker ni? Vad skulle ni ha valt? 
 
Vilken färg ska du ha?
- Rosa vill jag ha, annars får jag se om jag hittar någon annan:):)
 

Angående färgad iphone

Kategori: Svar på tal

Haha okej, rubriken, vet inte vad jag skrev men kom inte på något bättre! 
 
Vart kan man göra sin iPhone i en annan färg och hur mycket kostar det och hur lång tid tar det? Kan man byta tillbaka till sin vanliga färg sen? 
Berätta lite om det! Din blogg ääääger!
- Min kompis Joanna berättade för mig för några månader sen att det fanns ett ställe på Prinsgatan i Göteborg där dem gör det för 400-500 kr/sida om man vill ha en ny färg på sitt iPhone glas, det skall jag snart göra, ska bara låta min telefon bli lite repig först:) och självklart kan man byta tillbaka till sin originalfärg, inga problem. Tiden, det har jag ingen aning om?! En timme sammanlagt kanske? Men sen känner jag även en kille som går på min skola som gjorde Hampus telefon grön och det fick han betala 1300:- för tror jag, men iallafall, vilken färg ni nu vill ha, några hundralappar, på Prinsgatan!!

Torsdag

Kategori: Marbella 2012

Kom precis hem från en lunch med mamma på Centro Plaza på en svensk restaurang som heter STARZ, eller ja, den ägs av en svensk man, döösnygg!! Tog en ceasarsallad så satt vi och prata osv, mammi och jag, mysigt.
 
Sen bredvid restaurangen har det öppnat en svensk godis affär som hetter Godis By Sweden, så sjävklart gick mamma och jag in dit, kunde inte hålla mig med alla mina löften osv, så en liiiten godispåse blev det iallafall. Åh blev så glad haha, nu skall jag byta om till bikini och hoppa i poolen, har bränt mig lite så får vara lite försiktig.
 
Igår var mamma, jag och Adrian bara på stranden hela dagen, badade, solade osv, fick massa färg:):) det var riktigt härligt där va, ååh helt underbart, dit skall vi imorgon med, antingen favoritstranden vid Puerto Banus eller Mistral Beach.
 

Svar på frågestunden del 1

Kategori: Svar på tal

Vem tar alla bilder på dig i Spanien?
Det gjorde min pappa när han var här, sen har Rebecca tagit några, resten självutlösare
 
Kan inte du göra ett inlägg med alla dina kläder, och skriva vart dom är köpta och så. och typ lägga ut en bild på alla dina favoritkläder, ligger la canada nära Barcelona? blir jätte glad om jag får svar. älskar din blogg. kram
Tack vad gullig du är, tycker det är lite speciellt att ta kläder ur min garderob och visa er men eftersom ni bestämmer så varför inte? Allt för en roligare blogg:) Nej, eller den La Cañada jag är på är en här i Marbella, Marbella ligger ju inte nära Barcelona? Sen finns det säkert en i Barca med men inte vad jag vet
 
Ser ut som du har det gött där
Jag har det grymt gött Gabsii
 
Top 5 favoriträtter
Tacos, Sushi, Indiskt, Kina/Thaimat och kött (som jag inte äter längre då)
 
Skönhetstips? Knep? 
Ta hand om din hy, lägg inte på massa äcklig foundation osv, du/man är fin som man är, var bara er själva liksom, sen tvätta ansiktet varje kväll även om du inte burit smink, det rengör ditt ansikte och du får en fräschare och fuktigare hy, en hy som kan andas

Gymnasieval? Vad du nu har för tankar nu! 
Vill så gärna gå på Sam så skall göra mitt bästa, annars Sjölins eller Vitfeldska (stavning exde) 

En hemlighet?
Hemligheter berättar man väl inte, right? 
 
Är din pappa rik?
Rik och rik, vi har det riktigt bra i min familj och kan göra väldigt roliga saker för pengarna mina föräldrar tjänar
 
Varför drar du in magen på alla bilder eller är du bara så smal? :) älskar din blogg sluta aldrig blogga
För det första, tack, skall inte sluta på ett tag, och för det andra, så drog jag faktiskt in magen på den bilden, just för att jag tycker det är snyggt när man ser benen under skinnet, fråga mig inte, det är sån jag är;) annars så är jag ju vädligt smal i figuren jag har, nu har ni fått svar på det så nu kan ni sluta fråga det tusen gånger
 
Vad är det du har på armen på alla bilder?
Det är en sån låtsas tatuering min lilla kusin gjorde på mig, den är borta nu men störde mig riktigt mycket på den faktiskt, haha
 
Favorit märke? 
Juicy Couture, Dsquared, Twist&Tango, Dr.Denim och HOLLISTER
 
Hur ofta får du pengar av dina föräldrar? 
När jag behöver + min månadspeng
 
Vad får du i månadspeng?
Får barnbidrag så 1050:- + alla barnvaktspengar jag tjänar och saker jag gör hemma så att jag tjänar pengar osv, slav u knowxD
 
Vad är snyggast? - vit eller svart iPhone?
Har själv haft vit iPhone och då älskade jag den + färgen, men nu tycker jag den ser plastig ut, typ fejk, men när jag tar fram min gamla vita så saknar jag den ända;) men om du ska köpa en nu köp svart. Skall göra om min mobil till rosa glas, så jävla chic

 
Spelar du golf? Du verkar vara en hel del på golfklubben
Nej jag spelar inte golf, men min pappa och lillebror gör det. Spelade i några år när jag var mindre men har tappat det helt. Är bara med dem när dem spelar, då åker jag runt med golfbilen, köper glass osv. Sen känner alla oss där på svenska golfklubben, massa svenskar som är där och jobbar där osv, så vi käkar lunch/middag där oftast
 
Har du några förebilder? Vilka isåfall? 
Tyra Banks, Kenza och Miley Cyrus

Bästavänner? 
Tjejer: Joanna, Beatrice, Cornelia, Lovisa, Sofia, Saga, Marie, Julia, Andrea, Vickan och Vanessa T
Killar: Hampus, Anton, Knape, Jack, Hannes och Gustav 

Hur lång är du? 
Jag är en 1.70, några centimeter till sen skall jag börja söka modelljobb, självklart när tandställningen är av;) 
 
Vill du gå på sam under gymnasiet också?
Hoppas verkligen jag kommer in, för det vill jag ja
 
Vad jobbar dina föräldrar med? 
Mamma har en butik i stan tillsammans med hennes syster (min moster) och min pappa vet jag inte vad han gör, lite allt möjligt men några företag tror jag han håller på med

Vad är ditt drömyrke? 
Att uppnå min dröm som designer i NewYork, annars modell, ofcourse? Men modellvärlden är hemsk, bara för att VS modellerna ser så glada ut så skall ni se deras vardag, ajajajaj!

Vilken skola och vilken linje vill du gå på gymnasiet? 
Sam, Sjölins eller Vitfeldska

Känner du Johan Ungerth? 
Jaa det gör jag:):):)

Är du kär i någon just nu?
Ja som fan!! Deppar varje dag, 234 depp låtar på min depplista exde, lifes hard...
 
Grejen är att du inte ens har modellkropp eller magrutor? Du är väldigt självgod, kanske är bra vid vissa tillfällen, men märker du inte själv att när du snackar såhär om dig själv så framstår du som en.. jag vet inte vad! Visst, det är skitbra att du tycker om dig själv och trivs med din kropp, men säg inte alltid vad du tycker
Det var precis det här jag skrev, jag har inga magrutor, inte alls, men eftersom någon tyckte det så blev jag ju glad? Det är alltid kul att höra positivi kritik om sin kropp. Och när jag snackar så om mig själv så framstår jag inte som något alls, jag är nöjd med min kropp och hör positiv kritik om den väldigt ofta vilket gör mig sjukt glad, när mina kompisar säger att jag har modellkropp osv, hur glad tror du inte man blir då? Kommer aldrig sluta vara såhär självgod mot mig själv, passar det inte dig så kan du skippa det inlägget om mina träningstips, absolut inget för dig isåfall om du inte tål mitt beteende mot mig själv. Och eftersom jag framstår som någon så måste du veta som vad eller hur XDDDD och jo jag har modellkrop XDXDXD och vadå säg inte alltid vad du tycker? Haha det är förfan min kropp och blogg för i HELVETEEEEE SÅ FYL, and LML 
 

17/7

Kategori: Marbella 2012

Imorse åt vi (jag, mamma, Adrian och Rebecca) frukost på Centro Plaza som vi gjort tidigare, sen åkte vi till La Cañada och shoppade, fick med mig massa fint, så nu har jag precis fått i mig lite mat och skall nu ut till poolen och det fina vädret som Marbella bjuder på idag, som vanligt då hehe. 
 
Senare ikväll skall vi ut på restaurang, en kinesisk som heter Osaka.
 

Frukt

Kategori: Marbella 2012

Åt frukost imorse inne på Centro Plaza, sen åkte vi till Supermercadona och handlade och sen hit till våra kompisar, skall lägga mig vid poolen nu med lite frukt, aah underbart! Hur är vädret hemma?
Glöm inte frågestunden ett inlägg under..

Justdet, måste veta en sak, har slut på idéer till tidsinställda inlägg osv, vad vill ni läsa? Har fixat lite shopping inlägg som kommer upp senare och imon osv, vad vill ni läsa om? Vad är intressant för er? Det är ju trotsallt ni som skall läsa den, inte jag, ni skall trivas. Även en ny design är på ingång, såå glad!

Frågestund

Kategori: Marbella 2012

Dåå var det dags igen kände jag, har det väldigt sällan men varför inte liksom? Avslutar första delen på onsdag eller imorgon, så fråga på som fasen nu, ALLT ni vill ha svar på frågar ni, ALLT.

Everything has a story

Kategori: Marbella 2012

LÄS - Träningstips

Kategori: Tips

Innan jag åkte till Marbella så frågade jag er vad ni ville se mer utav i bloggen och fick då ett svar om jag kan göra massa olika inlägg om olka tips, och ett av tipsen var träningstips så självklart kan jag göra det. Häromdagen fick jag också en kommentar om min kropp, vad jag gillar mest med den samt att personen som kommenterade tycker jag har snygga ben, mage och läppar och tycker jag liknar en modell, här har ni svar på allt. 

Mig och min kropp:
Först vill jag säga tack, tack så sjukt mycket, att få såna här kommentarer är bland det bästa jag vet, ni alla gör mig så sjukt glad. 
1. Vad gillar jag mest med min kropp? Jag gillar mest mina ben, mina läppar och mina armar, tycker det är snyggt att vara liten i benstommen och ha smala bengrunder. 
Att jag liknar en modell i min kropp har jag hört förut, inte för att låta sån men det har jag, och jag trivs enormt mycket med min kropp, det gör jag. Har hört att jag har modellbenen, modellarmarna, modelltårna haha och stora läppar vilket folk tycker är fint.
 
Modelltår, jaa som ni ser så har alla modeller långa tår vilket jag också har, ingen stor grej med det men det är vad jag hör från folk, blir jätteglad.
Hela min släkt är alla små i benstommen, det vill säga ha smala ben, det som sitter under skinnet, skelettet eller vad man skall säga så det är så jag fått mina smala ben och armar. Man ser mina andra ben väldigt tydligt också, t.ex som nyckelbenen och bröstkorgen, tycker det är skitsnyggt när man ser sånt på folk, fast det beror ju på hur man ser ut i sin egna kropp.
 
Iallafall, sen har min pappa och min farmor väldigt stora läppar så det är därifrån jag fått dem. Jag har stått modell 2 gånger, en gång för Kappahl och en gång i Marbella för något företag, sen har min pappa varit fotograf så han har tagit mycket bilder på mig. 
Känns som att jag har 'skrytit' mycket om mig själv nu men det är så det är, jag trivs med min kropp och folk kommenterar snälla saker om den, så det får ni stå ut med:)
 
Träningstips:
1. Ät hälsosam mat, såsom jag har börjat göra nu. Har slutat äta kött, helt. Kommer inte få i mig kött nu på ett väldigt bra tag, kött är inte nyttigt för kroppen, eller jo det innehåller protein men protein kan man få av grönsaker också? Sen har jag slutat äta bröd, speciellt vitt bröd, usch bara mjöl i det innehållet vilket gör att du går upp i vikt. Har lagt ner godis och sockerdrickan, ibland tar jag en coola här för att unna mig sommaren, men inte ofta. Så nu lever jag på mörkt mörkt bröd, fisk (som är extremt bra för kroppen), vatten, grönsaker, frukt och nötter. Min pappa har varit vegitarian i snart 4 år och jag har lyssnat och lärt mig mycket av honom. Sen försöker jag träna så ofta som möjligt, men det funkar aldrig, blir lätt trött eller så orkar jag inte.
 
2. Gå och träna, är på träningsverket ibland och går på band, spinning och situps osv, sen drar jag en solning, det är riktigt gött. En tjej undrade hur jag kan ha magrutor på min mage, eller ja, hur jag fått dem och skall jag vara ärlig så har jag bara slutat äta all skitmat, inga situps ingenting, sen tycker inte jag att jag har magrutor menmen;);) 
Så ge er själva en chans, gör de bästa för er kropp, skit i alkoholen på festerna, snabbmaten för att ni är hungriga, gå aldrig och småät, ät rejäla måltider vid frukost lunch och middag istället och sluta känna sug efter socker. Allt det är gift för er kropp, gift!

ALL AROUND THE WORLD

Kategori: Marbella 2012

Värme

Kategori: Allmänt

Idag är det den varmaste dagen här, 40 grader och jag dör. Rebecca, Simon och Alex kom igår (ägarna till detta huset) och Rebecca och jag var imorse på marknaden, hittade massa fina saker som jag kan visa er sen. Sen innan marknaden åt vi frukost på golfklubben, sen åkte vi hem till poolen efter marknaden, hade litet minispa exde och sola och allt dedär. Nu skall vi snart börja fixa oss för vi har bokat bord på golfklubben till middag, goott!
 
Justdet, min mamma kom klockan 2 idag också, jäätteeroligt så nu skall vi flytta över alla våra saker till min mormors hus här för har bott i ett reserv hus undertiden, det är vårt hus som vi delar med vår mormor, någon undrade nämnligen om vi hade eget hus här så där har ni ert svar:):)
 

Dream car

Kategori: Marbella 2012

Igår när vi var i hamnen för en lunch innan stranden så stod min drömbil parkerad utanför Los Bandidos, där vi parkerade. Och jag blev heeelt kär och tvingar pappa köpa en sån till mig vid 18-20 års åldern. Liksom, dröm! Den var så himla söt i färgen och själva modellen om ni förstår vad jag menar, det var en audi. Så Vanessa i smaken exde. 
 

WEBCAM

Kategori: Marbella 2012

32 grader

Kategori: Marbella 2012

På vår mätare här hemma står det att det är 32 grader, kan stämma eftersom att jag SVETTAS ihjäl. Var på golfklubben förut och åkte golfbil samt åt lunch, tomat och mozarella sallad. Äter inget kött längre, kan berätta i ett annat inlägg. Nu har jag satt på mig bikinin, smörjt in mig och skall lägga mig vid poolen, ta ett dopp och sola. 
Fast först, skall vattenmelon skäras upp och den kalla colan ska hällas upp, underbaaart.
 

2 snabba svar

Kategori: Svar på tal

Vart är den blommiga bikinin ifrån?
- Antar att du menar den vita med massa starka färger på eftersom jag bara har en, den är ifrån Cubus och kostade 79:- tror jag, det var nämnligen kampanjpris:):)
 
Finns Juicy Couture i Spanien?
- Som jag skrivit tidigare, ja det finns det:) Inne på La Cañada hade dem en butik som jag inte kommer på namnet på där det fanns massa fina Juicy grejer, sen på Cortan har dem Juicy på nedervåningen om man säger så, där det finns mest väskor men koftor, hela dräkter, klänningar, shorts, t-shirtar och jumpsuits har dem ockå.
 

Fredag!

Kategori: Marbella 2012

Godmorgon, imorse vid 7 åkte min pappa härifrån för att jobba.. detta kom väldigt plötsligt så allt vi planerat blev  det ändring på, men vi överlever. Han åkte iallafall vidare till Sardinien, där vi var förra året om ni kommer ihåg? Där skall han vara i 2 veckor nu, jaja.. 
 
Så idag kommer våra kompisar till familjen som äger detta hus som jag är i nu, de kommer i eftermiddag så just nu är pappas kompis här och ser till oss, han bor också här nu med oss, han och hans tjej. Sen imorgon eftermiddag kommer min mamma hit och är med oss tills vi skall åka på onsdag, eller så stannar vi längre. Wiie, saknat min mammi. Men nu skall jag gå och äta sen lägga mig vid poolen och sen åka till golfklubben för en god lunch. Standard!

Strandväska

Kategori: Nytt!

Samma dag jag åkte hit till Marbella kom mamma hem med en superfin strandväska till mig som jag kan använda här nere. Den är helt underbart fin tycker jag och jag som älsklar paljetter och sånt passar väl denna väskan utmärkt till mig, eller hur? Hur som, så kommer jag både ha den till stranden, poolen och kanske de sena kvällarna i Puerto Banus. 
Från Lindex 
 

TODAY

Kategori: Marbella 2012

Idag åkte vi in till stranden runt halv 2, fast först parkerade vi bilen i hamnen, sen gick vi till Picasso och åt en god lunch sen promenerade vi 1 minut bort från restaurangen till stranden och det var så underbart att se den här fina stranden, köpte varsin solstol och bara låg och njöt. Köpte ett par nya solglasögon också, underbart! Sen gick vi till Corte Ingles och Marina Banus, hittade en American Vintage tröja, Juicy Couture kofta och ett linne men inget följde med mig hem. Sen gick vi tillbaka till stranden och solade, badade, lyssnade på musik osv. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Skall ta ett kvällsdopp nu sen, duscha och sova. Pussar till er alla!

American Vintage

Kategori: Tips

Ett märke som gör sjukt snygga toppar/tröjor är ju självklart American Vintage. Deras tröjor passar till allt och kan göra en hel outfit, verkligen. Själv äger jag ingen men det skulle inte framstå något dåligt om en av dessa slank in i min garderob, tröjorna finns i de flesta färgerna och finns att köpa på Fiorucci, Kålle&Ada, United Fashion (Göteborg) men i Marbella finns de inne på en butik här i hamnen sm heter e.t.k, samt Corte Ingles och La Cañada.

VAMOS A LA PLAYA

Kategori: Marbella 2012

Vaknade 11 idag, sprang ner till poolen, satte på mig bikini, smörjde in mig och la mig på en vattenmadrass i poolen, fram tills nu. Nu skall vi till stranden vid Puerto Banus, sen blir det lunch och kall dricka i hamnen på Picasso sen shopping på Corte Ingles och Marina Banus, can life get any better?

Hemma

Kategori: Marbella 2012

Kom precis hem, har varit på Tariffa hela dagen, ligger en timme härifrån. Men nu var det så att jag glömde min kamera, så jälva typiskt!! Aja, har bilder på min mobil och pappas mobil som jag lägger upp imorgon för nu skall jag gå och lägga mig. Imorgon blir det shopping på El Corte Ingles och Marina Banus samt Puerto Banus, wiiee:):)

You Don't Have What It Takes

Kategori: Marbella 2012

TIPS - Bloggar jag läser

Kategori: Tips

En tjej vid namn Alexandra som går på min skola och har en riktigt bra blogg med mycket uppdatering och roliga inlägg. 
 
En kompis till mig som heter Joanna och precis bytt från blogg.se till nattstad, mycket läsvärd!
 
En av mina närmsta vänner som heter Julia och bloggar på nattstad.se, hon har grym uppdatering och roliga bilder.
 
Min bäästa kompis som heter Vanessa, precis som jag. Hon har precis startat upp en blogg igen på nattstad.se och ja, bloggen är grym! Just nu har hon en liten paus tills PartilleCup är över men sen skall ni få se att det kryllar av inlägg.
 
Älskar bloggen, den modegalna tjejen heter Chloe och bor i Stockholm, no words for her blog, just loveit!
 
Vem vet inte vem Kenza är? Min idol och grym blogg, snygga bilder och roliga inlägg.

Justin Bieber 2013

Kategori: Min vardag

Den 22 April 2013 smäller det, jag och min bästis Sofia åker upp till Stockholm och går på världens bästas konsert, kommer bli så grymt! Min kamera kommer följa med och skitballa bilder kommer komma upp på min blogg, tumblr, facebook och instagram. Vet att det är långt kvar att bestämma såhär men förstår ni?? Jag... på.... J..J..JUSTIN BIEBER!! Helt obeskrivligt, heeelt obeskrivligt! 
 

HOLLISTER - YOGA PANTS

Kategori: Nytt!

När jag, Adrian och pappa var på La Cañada häromdagen så gick vi in på HOLLISTER, de har precis öppnat där och vi älskar HOLLISTER så dit gick vi såklart. Där inne hittade både jag och min bror finfina grejer. Bland annat dessa mjukis byxorna. Eller ja, de är inte riktigt mjukis men jag gosar in mig i dem och dem är riktigt sköna och varma. Har iallafall letat efter ett par såna här som sitter tight vid rumpan, lite av låren och sen går utåt vid foten. Dessa var också på REA och kostade endast 21Euro vilket motsvarar 200 svenska kronor. KAP
 

Tariffa

Kategori: Marbella 2012

Vaknade 12 idag så har precis gått upp och satt på mig min bikini. Har sovit jätte dåligt inatt, legat och gråtit osv. Men nu måste jag snabba mig för vi skall till Tariffa. Puss
 

Sjuk..

Kategori: Marbella 2012

Har blivit sjuk, igen. Åh asså jag orkar inte!! Jag har en vit halsböld uppe i halsen som man troligtvis måste skära bort osvosv och jag bara gråter för att jag är så orolig. Skulle iallafall in till Corte Ingles förut och shoppa men somnade istället och vaknade upp helt borta så nej det gör vi imorgon istället. Har legat inne hela dagen, är förkyld, yr och illamående + halsont. Nu skall jag iallafall börja fixa mig för 20.00 har vi bokat bord på en indisk restaurang med en nära familj till oss.

Summer in Marbella - Balada, Gustavo Lima

Kategori: Musikinlägg

Beach-each

Kategori: Min vardag

Besök min polyvore där jag gör alla collage - wilsonvanessas @ polyvore.com

BRUNCH

Kategori: Marbella 2012

ORANGE

Kategori: Nytt!

Starka färger är ju så sjukt snyggt till en brunbränd kropp och i stan hittade jag denna skönheten, snygg färg och lagom längd. Tänker matcha den till ett snyggt skärp och ett par vita shorts samt converse eller gladiatorsandaler i Marbella. 
Tunikan är från Tessie - 99:-

STARZ

Kategori: Marbella 2012

Godmorgon, vaknade 10 idag, mådde sjukt dåligt, hade ont i halsen, igen!! Så nu på morgonen har jag druckit något skitäckligt, varm mjölk med smör och bikarbonat, haha euuw. Men det hjälpte iallafall. Mår lite bättre nu så har precis fixat mig så nu skall vi in till Central Plaza och äta lunch på STARZ, favoritstället. Sen blir det poolhäng tror jag, det vanliga!

Söndagens kvällsoutfit

Kategori: Outfits

I söndags var ju vi i Puerto Banus på kvällen, då hade jag på mig en nyköpt puderrosa klänning som jag köpte på La Cañada på Zara med öppen rygg, en svart fransväska som jag köpte i Marbella för 2 år sedan på marknaden, och träklackskor från Hasbeens.

Om igår:

Kategori: Marbella 2012

Igår låg vi vid vår gamla lägenhets stora pool, var där i kanske 3 timmar och efter det åkte vi hem, duschade snabbt, fixade oss och sen tog vi bilen in till hamnen, parkerade bilen utanför pizzeria Picasso (det var någon som undrade om vi hade hamnkort och ja det har vi, hamnkort är så att man kan parkera sin bil i hamnen), sen hade våra kompisar tagit bord åt oss på restaurangen så där satt vi i kanske 1 timme sådär, sen tog vi en fika bredvid Sinatra bar, Salduba eller något hette den haha, sen tog vi en glass på en glassbar.
 
Sen tog vi skilda vägar och min lillebror sov hos våra kompisar då och pappa och jag gick runt i hamnen tills klockan slog runt 12, vi gick in i alla lyxiga butiker såsom, Louis Vuitton, Dior, Chloé, Missoni, Belstaff, Dolce & Gabbana osv. Sen gick vi för det mesta dels runt och pratade också, väldigt mysigt! 

Kvällens planer

Kategori: Marbella 2012

Nu skall vi snart gå härifrån, då skall vi hem, duscha, fixa oss osv.. sen skall vi åka in till hamnen för en god middag, på favoritstället Picasso, sen skall vi ta en glass någonstans och sen skall vi promenera mot puerto banus tvärs över gatan, vid mcdonalds och allt de där, där skall vi hoppa studsmatta.
Asså ni förstår inte hur roligt det är, okej, väldigt barnsligt men bryr mig faktiskt inte.
 
Man sitter fast i en lina och så har man en egen studsmatta så kan man hoppa hur högt man vill och göra bakåt volter, flera i rad osv. SKITKUL!
Det har vi alltid gjort enda sen vi var små så det skall bli kul, sen skall vi nog promenera tillbaka till själva hamnen och hämta bilen, lär vara problem att glömma den;)
 
Bild från i förrgår, gör detta inlägg som tidsinställt men egentligen är klockan nu 17.56

FML

Kategori: Marbella 2012

Är så jävla ledsen.. har råkat göra något med min blogg så allt är kaos. Kan någon där ute göra en super fin design till mig? Skulle bli så himla glad! Kram på er

Poolhäng

Kategori: Marbella 2012

Är så glad, har fixat svenskt tangentbord nu, lagt in allla nytagna bilder på datan här hos våra kompisar och kommer kunna blogga skitbra nu! 

Imorse gick vi upp vid 9, var inne på Central Plaza halv 10 och åt en god frukost bestående av apelsin juice och catalan, central plaza är där marknaden hålls här i Marbella, sen åkte vi till Marbella Club för att hänga där (en strand + hotell och massa sånt) men där var det varning för maneter som kommit upp på land, brännmaneter förståss så då drog vi hit till våra kompisars pool istället, har fått mycket färg och skall nu ut igen för ett dopp i poolen, blåsa upp vattenmadrassen, sola i den och dricka kall coola, underbart eller hur?
 

Svarar angående La Cañada

Kategori: Svar på tal

Nu har jag äntligen fixat så att det är svensk sak på tangentbordet, wiiee. Ska lägga in massa bilder oså nu. Grymt va??

Pallvid är ju också där, på shoppingcentret... Känner du henne, eller träffade du henne bara inte?
- Aah jag såg det, jag såg henne inte nee:) Jag känner henne men vi har aldrig varit bra vänner, typ hejar oså, och nej jag träffa henne inte :):)
 
De är inte riktiga victoria's secret..
- Det vet jag, det heter Victoria's Luxury och det är inköpta grejer fårn VS som de säljer där, köpte ändå inget där så.. 
 
Är det en egen victoria secret affär eller finns det i en annan butik?
- Nej det är inte den riktiga eller vad man ska säga, bara inköpta grejer som de säljer väldigt dyrt.. Men väldigt fina saker, provade en bikini som jag kanske skall köpa imorgon.

All Around The World - Justin Bieber

Kategori: Musikinlägg

La Cañada - Shoppar

Kategori: Marbella 2012

Ar inne pa APPLESTORE nu pa La Cañada, har shoppat for fullt. Victorias Secret finns har, doooor!! Nu skall vi hem till poolen. 

Zara linne

Kategori: Nytt!

Delar upp shoppingen från stan då jag var med mamma i lite olika delar, om det är okej? Detta linne fick också följa med mig hem dagen då jag och mamma hängde i stan, gillar färgen på det, verkligen. Lite hallonrosa enligt mig och det kommer sitta skitsnyggt till en snygg bränna och mina nya rosa shorts i Spanien, eller vad tror ni? 
Låg också på rean, verkligen skitbra tycker jag, hittar alltid massa fint på rean, älskar att spana in rean i alla olika affärer, skitkul. 
Zara 129:-
 
 

7 Juni 2012 - I Marbella

Kategori: Marbella 2012

Har inte de tre sista bokstaverna har men hoppas det duger, tangentbordet ar namnligen kopt har i Spanien sa darfor ar det sa. Har tagit massa bilder och kommer redan lagga upp massa ikvall, grymt va?? 
Igar nar vi landade akte vi direkt till en liten matbutik som heter OpenCor och kopte lite sma grejer sen hem och gjorde pizza sen la vi oss, idag akte vi till var gamla lagenhet som vi bodde i for nagra ar sen, aah saknar det saa. Sen hit till vara kompisar och badade och solade, sen till Svenska golfklubben Los Naranjos och at lunch, korde golfbil i en timme osv, skitkul. Nu ar vi tillbaka har hos vara kompisar och vantar pa att pappa och hans kompis skall komma tillbaka, de ar namnligen och koper indisk mat till middag, sen skall vi ga ner till gymmet en stund, sen bada, skolja av oss och ladda upp med massa gott och sen satta oss i biorummet och kolla pa en film, how good?

Svarar angående Marbella

Kategori: Svar på tal

Hur länge är du borta? 
- Jag är borta i Marbella från den 6 juli till den 18, alltså 12 dagar. 
 
Vart i Marbella ska du bo?
- I vårt hus nästan vid svenska golfklubben, Los Naranjos. 
 
Har ni en egen bil där?
- Ja, en mini cab
Exakt så ser vår cab ut i Spanien fast detta är då inte vår bil på bilden
 
Vem åker du med?
- Min pappa och min lillebror 
 
Har ni egen pool där ni bor? 
- Hos oss har vi egen pool ja:) 

Shorts

Kategori: Nytt!

När mamma och jag var i stan häromdagen så fick jag med mig lite kläder hem som är behövligt inför Marbella. Kommer självklart köpa en hel del där borta med men det är alltid bra att ha med sig lite basic klädesplagg påvägen dit, om ni förstår. Så dessa shortsen fick bland annat följa med mig hem, de är i en slags neon rosa och passar väldigt bra till en mer skärande rosa som inte är i exakt samma färg, samt till vita basic plagg. Shortsen låg också på rea och kostade bara 100 kronor billigare än det vanliga priset vilket jag tycker var ett riktigt kap. Dessa kommer jag bära väldigt mycket nu under tiden i Marbella, helt klart mina favoritshorts.
Zara 199:-

Sista inlägget

Kategori: Min vardag

Nu håller jag på att packa det sista, imorse satt jag som en galning för att få JB tickets sen hade Sofia fixat åt oss, så sjukt braaaa! Så nu är jag lugn med det, åkte sen till torget och åt sushi med pappa och Adria och köpte en ny bikini för min andra likadana är borttappad, sen tog vi varsinn smoothie på The Naked Juice Bar och sedan åkte vi en sväng till farmor och nu är jag hemma och packar det sista, åker om 2 timmar till flygplatsen. Kommer inte ha med mig någon dator och tror inte jag har tillgång till en hos oss i huset men skall göra mitt bästa med uppdateringen och har även fixat tidsinställda, grymt va? Mest shopping, hehe.. Sen kommer jag ta massvis med bilder där nere, har med mig min kamera så det skall det inte bli lite av, det kan jag lova er. Sen är också min mobil med mig hela tiden med ett spanskt simkort i så mobilinlägg kommer det bli! Ha det nu underbart är hemma i gråa trista Göteborg, själv skall jag njuta varenda sekund i Marbella, vill verkligen inte kasta bort tiden!

Nya blogg.se

Kategori: Min vardag

Har inte uppdaterat, jag vet, och det suger. Men nu har jag äntligen nya blogg.se som jag läängtat efter så nu fan, haha. Dessa dagar har jag umgåts med kompisar och tittat en hel del på partille cup. Inatt sov jag hos Cornelia med Josefine som äntligen är här på besök ifrån Stockholm. Så sov över med dem inatt och var inne i stan imorse redan vid 12. Då gick vi och åt på Vasa Sushibar och sen köpte en glass och spanade in P. Cupen lite, träffade Marieeeee, äntligen. Skitkul verkligen, och massa annat folk, sen åkte Cornelia och Josefine hem och då var jag och Sofia i stan och jag köpte en helt enkel vit bikiniunderdel och sen gick vi hem till henne och vilade och gjorde fruktsallad, nu skall jag fixa lite tidsinställda till er, åker ju somsagt imorgon!

Till stan

Kategori: Min vardag

Sitter på bussen nu med Cornelia och är påväg till stan för att gå runt lite oså, sen sover vi hos mig! Berättar mer om dagen när jag kommer hem eller imorgon, jag SKA bli bättre på att uppdatera!!

I'LL BE THERE - 22 APRIL 2013

Kategori: Min vardag