Jolou utförsäljning

Kategori: Min vardag

Pluggat färdigt!! Äntligen, tog inte alls lång tid, skall fixa mig nu snabbt sen kanske dra och möta Joanna och gå mot Jolou utförsäljningen och hjälpa till dr osv, får se om jag hittar något plagg som jag gillar, var ju i stan igår också! Köpte 2 tröjor, bilder kommer. Berättar mer om gårdagen när jag är hemma, kram!

Homee, nu: plugga

Kategori: Min vardag

Hejsan, kom precis hem! Tog bussen hem med Bea. Asslapp dag idag i skolan, började 10 över 8 som vanligt, hade SA sen hemkunskap o 2 timmar, sen lunchrast och gympa sen slutade vi! Slutade 10 över 1, men imorgon slutar jag 4, seeeegt ! Iallafall jag har precis ätit och skall sätta mig med mina läxor nu. 5 läxor till imon! Jaja nu blev jag depp bara för det, blog 2 u lateroooo


Bilden från imorse som inte gick att ladda upp då..

SPK - Bilder från resan

Kategori: Svar på tal

Anonym om Onsdag!:
kan inte du visa bilderna från serdinen eller marbella haha elelr ah var du nu var ? :)

Svar: Jo självklart kan jag det :) Kommer upp här i dagarna, håll utkik!

Onsdag!

Kategori: Min vardag

Godmorgon, vaknade 06:56 idag! Försov mig... Så jag hoppade upp ur sängen och gjorde mig i ordning så att jag var klar på 4 minuter, rekoooord. Skall iallafall dra til da schuuuul nu, berättar om igår senare när jag är hemma! Ha en mysig onsdag, kram
Haha mongooooo

Visste ni att?..

Kategori:

TIDSINSTÄLLT
  • De flesta människor somnar inom 7 minuter
  • Händer är i genomsnitt smutsigare än en offentlig toalettstol
  • Det vanligaste namnet i världen är Mohammed
  • Hela världens befolkning skulle fått plats på Gotland om de stod tätt intill varandra
  • En struts öga är större än dess hjärna
  • Världens största solros genom tiderna blev 7,38 m
  • När du nyser stannar alla kroppsfunktioner, t.om hjärtat

Tisdag!

Kategori: Min vardag

Godmorgon, vaknade kvart över 6 av att mamma väckte mig, gick upp direkt för att inte behöva vara stressad senare, gjorde i ordning mig på en halvtimma, guud vad seg jag är. Nej men jag plattade faktiskt håret också;) Iallafall idag är det tisdag och jag har ingen aning av vilka lektioner vi har, får ju alla scheman och sånt idag som jag har missat. Skall iallafall in till stan en super snabbis efter skolan och köpa 2 tröjor, sen hem och plugga alla läxor som alla fått under den tiden jag varit borta, hörs när jag är hemma.
Ååh nutte, saknar dig gossiii

Svenska Hollywoodfruar

Kategori: Min vardag

Hej på er. Nu skall vi äta middag så bloggar bara lite snabbt! Har kollat en snabbis på SHF men tar en paus till middagen nu sen kollar jag vidare. Sista inlägget för ikväll! Kommer troligtvis upp ett imorgon innan skolan! Ha en asnajs kväll, byeeee

Heemmaaa

Kategori: Min vardag

Nu är jag äntligen hemma! Kom vid halv 8, har hunnit ta ett varmt bad sen dess och satt på mig mjukiskläder. Även pratat med saknade älskade Joanna. Nu är iallafall mamma iväg och handlar mat så det blir en go SVENSK smarrig middag när hon är hemma. Imorgon är det skola, har faktiskt längtat lite. Heeejsvejjjsss

Glamsta bilder

Kategori: Bilder

Har kommer bara några Glamsta bilder, orkar inte lagga in fler. Kram

Sista dagen

Kategori: Sardinien 2011

Idag àr det vàran sista dag hàr. Kommer hem imorgon kvàll, sà det blir skola pà tisdag. Har làngtat as mycket haha. Men nu har vi iallafall precis àtit frukost som ni kanske fattade? Skall till stranden idag en snabbis, men det blàser vàldigt mycket sà fàr se hur lànge vi stannar dàr. Hòrs imorgon kvàll nàr jag àr hemma eller innan jag dratt till skolan eller nàr jag àr hemma ifràn skolan.

Summer

Kategori:

Sardinien

Kategori: Min vardag

Nu är jag säkert i Sardinien och gottar mig med mi familia. Ser det fina turkosa havet, shoppar, snorklar (pappa har köpt varsitt snorkling sett till mig och brossan), äter goood mat, solar, badar, åker ut med våra vänners kryssningsbåt och bara har det chill. Hoppas att ni alla har det awesome här hemma. Vi ses när jag kommer hem!

Poolhàng

Kategori: Sardinien 2011

Idag blir det inte stranden utan poolen, gòtt àndà fòr vi har inte alls legat vid poolen nàgon gàng alls under denna resan sà aah, har blivit sà jeevla brun assà, àntligen! Haha. Lyssnar pà Next To You som spelas pà hotellet nu;) nej men nu kom dem precis ut med vattenmelon och dricka till mig sà blog 2 u later.
Bild sen vi var pà vàra kompisars bàt fòr 3 dagar sen

26/8

Kategori: Sardinien 2011

Godmorgon, hur har ni sovit? Sjalv har jag sovit asbra! Kànns som att jag alltid bloggar pà morgonen men har liksom inte tid annars, sà ni fàr nòja er! Igàr var vi dà pà vàra kompisars bàt och innan det pà marknad, sen pà kvàllen àt vi pà restaurang, namnam, det var asgott!! Nu har vi precis àtit frulle och skall chilla lite med Wifi i lobbyn sen drar vi till playan, ha en super bra fredag!
AAAhhh, saknar!!

Mobilblogg - @ The boat

Kategori: Sardinien 2011

Chacha readersssssss, nu är vi på våra kompisars båt ni vet, haha! Är med dem varje dag känns det som! Nej men iallafall så är vi här nu och det har vi varit sen 1 idag! Innan vi kom hit var vi på en marknad som dem brukar ha i San Pedro i Marbella. Där filade vi, och shoppade! Köpte en vit bikini och en ring! Inte jätte mycket men det brukar inte finnas så jättefina saker där! Har solat fett mycket och har fått jeddefeiin färg! Blog 2 U later!

Svar på gaaamla frågor

Kategori: Svar på tal

Hittade massa gamla frågor som jag tänkt att svara på:

1. Vilket är ditt favoritland, kommer du åka dit någon mer gång? Har du bott i landet?

Svar: Mina favorit länder är USA - New York, Spanien - Marbella, Frankrike - Paris och säkert någon mer eller några fler. Jag har bott i Marbella för 3 år sedan i vårat hus där, bodde där i et år och gick i skolan där. Och alla länder jag nu skrivit upp skall besökas flera gånger till ja :) Sen åker jag till Sardinien inatt i Italien och det kommer nog också vara ett av mina favvisar, kram!

2. Din framtid?

Svar: I framtiden ser jag mig själv bo i New York med min pojkvänn, ha en modern lägenhet med stor walkincloset och fräscht i hemmet osv, vi skall även ha en hund. Jag skall jobba som designer och ha ett stort märke där jag designar allt från kläder, skor, accessoarer, väskor osv. Senare när vi bildar familj skall vi flytta till LA i ett BIIIG hus och bara ha det as chill.

3. Bästa intressen? Vad gillar du att göra på fritiden och vad gör du egentligen på din fritid?

Svar: Jag gillar att umgås med mina kompisar och med min familj, shoppa, blogga, ta kort, vara osocial (är det bästa som finns), hänga med Joanna (ännu bättre), träna, resa och bara chilla på dillen likzaaam. På min fritid tränar jag friidrott + det som står i dem första raderna!

Fortsätt fråga :) Lika kul varje gång

Mobilblogg - På födelsedagskalas

Kategori: Sardinien 2011

Nu är vi hemma hos dem kompisarna ni vet och firar deras sons födelsedag! Och dem har gjort det så sjukt bra va! Det finns en bar, långbord, tapas bord osv! Bilder kommer när ja är hemma! Bloggar iallafall ifrån mammis iphone, har på mig en svart Jolou klänning och svarta ballerina! Nu kommer maten så måste sluta! Ha en mysig kväll, puss!

10 sanningar om mig

Kategori: Svar på tal

1. Jag heter Sarah i mellannamn
2. Jag har latt for mig att borja gråta i sorgliga filmer
3. Jag har varit i ca 7 - 10 olika lander under hela mitt liv
4. Jag har en lillebror vid namn Adrian
5. Jag får panik om jag inte har något att gora en dag, och kan då bli valdigt arg och trott.
6. JAG HATAR ALLA SORTERS SMÅKRYP, EUUWWW
7. Redbull ar min BASTAVAN, heltklaaart!
8. Jag har bott i Marbella - Spanien
9. Jag bor i Hovås i Goteborg
10. Jag alskar min data, skulle do utan den

Om igàr:

Kategori: Sardinien 2011

Igàr vid 11 tiden àkte vi till Porto Cervo, (hamnen typ dàr alla big mama bàtar stàr), dàr stog vàra kompisars bàt och den var sà stor att jag hòll pà att svimma. Sà àkte vi ut med den hela dagen och àkte tillbaka vid 7 pà kvàllen sà vi àt lunch dàr med dem osv. Vi àkte ut 45 minuter bort fràn Porto Cervo och badade dàr, àkte med seaboben, snorklde osv. Vattnet var TURKOST och nàr man kollade ner pà botten med simglasògon var marken (sanden) VIT, och det fanns korallrev som var sà vackra osv. Sen àt vi lunch och badade mer efter det, sen solade vi och blev serverade med godsaker och drickor hela tiden, sen àkte vi hem. Dà tog vi bilen som vi hyrt till hotellet och duschade och gjorde oss i ordning sen àkte vi till Porto Cervo stan med alla affàrer och restauranger osv och dàr àt vi middag.

Stranden

Kategori: Sardinien 2011

Godmorgon, precis àtit frukost och skall nu sàtta pà oss bad klàder och dra till beachen och chilla dàr hela dagen, innan det skall vi till Supermercadona och handla lite gott, beràttar mer om igàr dagen i nàst inlàgg, ha en bra dag!! P.s, ni som har mig pà Facebook kan ju kolla alla mina bilder jag lagt upp, funkar inte att fà upp dem hàr..

I Sardinien

Kategori: Sardinien 2011

Hej allihopa, vaknade fòr en stund sen och har precis àtit frukost med min familj. Som ni ser sà har vi data hàr pà hotellet sà kommer uppdatera lite ibland pà dagarna, how good? Iallafall sà igàr nàr vi kom hit sà àkte vi till vàrt sòta lilla hotell och pckade upp sen la vi oss vid poolen, senare pà kvàllen gick vi bort till nàgra kompisar, dà àt vi en riktigt god middag och pratade osv, sen skypeade jag ocksà med Jack och hans familj + Joanna och Amanda, saknar alla redan sjukt mycket. Nu har vi dà precis àtit frulle och skall sàtta pà oss bikini och klàder òver sen skall vi tillbringa hela dagen pà vàra kompisars sjukt stora bàt (dem som vi var hos igàr), ha det bra sà hòrs vi :)
Miss yaaaooo

@ Flygplatsen

Kategori: Min vardag

Godmorgon alla, nu sitter jag på flygplatsen med min familj och vi ar i loungen och ater frulle, har ju inte dem 2 sista bokstaverna eftersom att jag ar i Danmark men ni får noja er. Åkte hemifrån vid 4 inatt, bilade hit och nu har vi någon timma på oss att bara chilla innan vi skall gå på planet, aahhh kommer få sånt lock nar vi landar, helt sjukt jobbigt men jag får ta och noja mig om jag skall till paradiset! Ha det nu awesome har hemma.
Reseoutfit:
  • Svart stickad troja - Twist&Tango
  • Mjukisshorts- Juicy Couture
  • Skor - Vita låga converse (nytvattade)



Sista inlägget!

Kategori: Min vardag

Förut var jag med mamma på Coop och handlade lite saker inför resan bla, tidningar, godis, dricka, sololja, ansiktskrämer för mitt face osv, sen ville jag också bara säga att detta blir det sista inlägget för mig. Om 5 timmar sätter jag mig i bilen påväg till Köpenhamn därefter tar vi flyget till kära Italien - Sardinien, kommer ha en helt underbar vecka, kameran följer med så var taggad på så mycket bilder som möjligt readers. Kommer sakna alla mina kompisar! Hoppas ni har det bra ni med, nu skall jag fixa lite tidsinställda. Pusssss
Kommer sakna daj min bajs

Facebook

Kategori: Min vardag

Är inne på fejjan nu och laddar upp ALLA bilder ifrån Glämsta, pjuuh så mycket jobb men såå F1 värt det. Måste börja packa efter det, ser fram emot världens bästa vecka medans alla är i plugget och deppar, TTYL

Köpt: Skolsaker

Kategori: Nytt!

Här kommer vad jag köpte igår inför skolan, inte så värst mycket men behövliga saker.
Allt är från Akademibokhandeln

Angående Sardinien

Kategori: Min vardag

När jag var på Glämsta fick jag reda på utav mina föräldrar att vi skulle åka till Sardinien den 22 Augusti. Jag blev superglad av att få höra det och gick och tänkte på hur kul det skulle bli resten utav perioden. Vi skall då bila till Köpenhamn inatt klockan 2, då planet ifrån Kphmn går 8.40 imorgon bitti, vi är framme vid 12 på dagen då vi går mot hotellet, packar upp och lägger oss vid playan eller poolen, sen är vi borta i en vecka. Är så taggad och veckan kommer bli helt fullspäckad utav shopping, god mat, fint hotell, stränder, poolen, bli brun, chilla och jaa. Sen 2-3 gånger kommer vi vara på våra kompisars kryssningsbåt och sola där osv och fira deras sons födelsedag, kameran hänger med så härliga bilder kommer när jag är hemma igen!
Så ser vårat hus ut och poolen, här kommer lite mer övriga Sardinien bilder, sen är det är inget hotell vi bor på utan mer ett gulligt hus för våran familj som ni ser på den första bilden.



Åh det fina turkosa vattnet.. ses snart underbara land

Presenterna

Kategori: Nytt!

Sen när jag kommer hem från Sardinien så skall jag även få en Longchamp väska som ingår i mina födelsedags presenter + att dem kläderna jag köpte häromdagen ingår i födelsedagen dem med.


Brun plånbok - Mormors butik (Bijou väskor)

Brun Marc by marc jacobs 'mini plånbok/clutch' med nyckelknippa på insidan - Sally Jones
Presentkort - H&M

Tisha - Ginatricot

Flipflop - Havaianas

Släktkalas

Kategori: Min vardag

Nu håller vi på att göra i ordning efter alla, alla är påväg att gå så då skall vi börja packa och vila lite för inatt åker vi till Sardinien (ITALIEN), fatta va gööttt????!!!!!! Kommer bli as broowwnieee och bara chillaaa på lajveeet. Har iallafall haft ett jätte mysigt släktkalas med fina presenter som kommer upp snart i bilder, skall säga hejdå till alla nu, kram.

INSPO - USA

Kategori:

11.06

Kategori: Min vardag

Godmorgon, vaknade för drygt 15 minutersen, sov jättegott inatt. Sen kom min hund in och började gosa sig under täcket och då vaknade jag, tack Bella.. Haha skoja! Nej men nu skall jag äta lite fruggeee medans mamma är och handlar och sen skall jag börja göra mig i ordning, har släkt kalas idag vi 12 tiden - Brunch. Mysigt, så det kommer nog komma lite bilder, förresten så var kvällen igår awesome. Men I'll keep U updated


2 bilder från ikväll, min kvällsoutfit kommer upp sen.

SPK - Konfa

Kategori: Svar på tal

Sofia om Mobilblogg - Konfa:
Konfa? de håller man ju inte på med i en synagoga haha!
då är de ju bat mitzwah

Svar: Men haha va? Det är ju exakt samma sak, annars skulle jag ju aldrig skrivit det? Det är en konfermation fast i judendomen, men om man inte orkar skriva bat/bar - mitzvah så skriver man konfa, big deal?

Ben & Jerry's

Kategori: Min vardag

Sitter här och äter B&J's, kom precis hem från stan med mammi mammut. Vi köpte skolgrejor till mig och sen gick hon och fixade sina naglar och gjorde pedikyr, då gick jag och köpte pommes och godis, namnam. Sen la vi typ undan en Longchamp väska till mig som jag skall köpa när vi kommer hem ifrån Sardinien, (åker dit imorgon natt, mer om det sen). Sen gick vi in på Zara och shoppade lite. En jacka som vi skall dela på + ett par skor till mammsi. Skall bort halv sju på Konfa fest, hare göttttt
Från Asia Nails tidigare idag

Mobilblogg - Konfa

Kategori: Min vardag

Bloggar ifrån mammas iphone nu! Sitter i goggan och kollar på Konfa, inte det roligaste precis på en lördag morgon men jaa! Grattis iallafall lilla söta Alexandra! Det är iallafall snart slut och då skall mamma och jag ut på stan för lunch och shopping! Skall mest köpa saker för skolan men får se om jag hittar nått snyggt plagg! Ha de braoo

Gäster

Kategori: Min vardag

Nu har vi gäster hemma och vi har precis ätit middag och efterrätt. När dem kom hit så gick vi ut och spela fotboll och nu har vi precis laddat ner en film: Hot Chick, så den skall vi se på tillsammans med chips, godis, päroncider och cola. Ha en awesome day!

Ny design

Kategori: Min vardag

Nu har jag en ny design, massa mer saker skall in så den är inte alls färdig. Men hur tycker i själva att den blev? Lite mer vitare och fräschare tycker jag allt, nu får vi snart gäster, eller ja om en halvtimma så måste göra mig i ordning. Kvällsoutfit kommer, ha en mysig fredags kväll!

Weeebbeen

Kategori: Min vardag

Är as trött och känner mig lite halvt dålig, finner inga ord. Skall fixa lite med bloggen nu osv, så håll utkik. Här får ni iallafall några bilder så att ni inte tröttnar.

Godmorgon.. regn!

Kategori: Min vardag

Godmorgon. Vaknade för kanske en halvtimma sen, då ringde Michaela mig direkt och vi snackade i typ en kvart om allt, saknar dig beestis! Iallafall så började skolan idag men jag kan seriöst inte prata, det går inte.. Min hals bränner så jag stannade hemma. Har friidrott nu men skippar också den! Nu håller jag på med Glämsta bilderna under tiden som mamma gör pannkaks frukost, namnam!

SPK - Juicy Couture shortsen

Kategori: Svar på tal

Amanda om Lite nytt:
Skriv vad shortsen kooooostade! :)

Saknar dig Vanessaaa.. <3

Svar: Kommer inte ihåg vad dem kostade riktigt, men dem är slut iallafall! Bad dem ringa till Frölunda Torg också för att se om dem hade dem där i en mindre storlek men dem är slut överallt i Göteborg, har liksom storlek L på mina, puss miss u 2.

Lite nytt

Kategori: Nytt!

Tunika - Svea 200 kr, finare IRL

Bikini överdel - Ginatricot 29kr

Juicy Couture shorts - Raglady

Stan

Kategori: Min vardag

Hallå, är hemma hos Joanna nu. Kom hem från stan för någon timma sen. Var där med Joanna sen mötte vi upp Marie. Åt på Thaifood sen donken sen Espresso House, haha tjockt men gott. Sen stack vi faktiskt till 4-gott ;)
Köpte ett par shorts, en tunika och en bikini överdel. Var även på Gbg-kalaset med Joanna, tog bussen hem med Nicklas och Adrian som vi träffade i stan!
Haha bjuder

H&M

Kategori: Min vardag

10.40

Kategori: Min vardag

Vaknade kvart över 10, har precis ätit frugge och nu skall jag ta mig en dusch och sen fixa mig, sen dra till stan med Joanna. Tror vi skulle möta upp saknade Marie en snabbis också men donnowww yet, jaja ha en awesome day, ching!

Bad Teacher

Kategori: Min vardag

Nu har vi precis ätit middag, eller jaa det var väl för en stund sen. Så nu har jag också precis värmt mammas nybakta kanelbullar i mikron. Skall upp och titta på Bad Teacher med familjen nu. Har även chekat lite kläder på H&M hemsidan, funderar på att klicka hem. Imorgon blir det stan, mer om det 2morrow. Godnatt!

Home Sweet Home

Kategori: Min vardag

Nu är jag äntligen hemma ifrån Glämsta! Har haft 2 helt underbara veckor som kommer komma upp i bilder snart. Datan laggar lite så bilderna kommer i veckan, ååhh längtar redan tillbaka. Inlägget hade blivit för långt om jag hde beskrivit lägret med ord så ni kommer få bilder istället. Nu skall jag äta middag: Oxfilé med potatis, beasås och sallad. Sen skall jag iväg att träffa bästis!
Vad jag har saknat daaaj min gosseegjiis

11 Augusti

Kategori:

Vanessa kommer hem den 21 så då kommer hon att börja blogga, ha de / Joanna

Inspiration

Kategori:

@ Glämsta

Kategori: Min vardag

Hej på er! Nu är jag säkert här på Glämsta och har det f1 awesome! För er som inte vet vad Glämsta är skall jag berätta snabbt. Det är ett läger inom min religion som jag och mina kompisar från Götet, Malmö och Stholm kommer från. Vi är här i 2 och en halv vecka och chillar, badar, solar, och aaahh så mycket osm jag inte kan berätta! Detta lägret slår allt och det bästa på hela veckorna är discona och fritiden + shorren (kiosken) Jaja, hoppas ni har det gr8 hemma. Hörs den 19-20 Augusti då jag är hemma. Min system kamera följer med.
Bilder från förra året
1:a perioden iår. Då alla småbarn åker. Vi åker på 2:a perioden med 96 :or och 95 :or