NATTSTAD.SE/WILSONVANESSAS

Kategori: Min vardag

Igår hos Julia så fixade vi en blogg till mig på Nattstad.se, där skall jag verkligen jobba upp mig på topplistan!
Så där kan ni hitta mig ett tag fram, ska nog sätta lösenord på denna bloggen och fixa den tills jag byter tillbaka, men ska ändå ha båda bloggarna jättelänge, puss

Big Brother

Kategori: Min vardag

Har kollat del 10, 11 och 12 på BB nu eftersom jag missat de då jag var i Stockholm. Och jag är heeeelt besatt av Marcelo, fan de snyggaste jag sett på länge! Omaaay come 2 mama typ, nej men nu skall jag sluta larva mig.
Ligger här och myser i min nya Hollister dräkt och då som sagt kollar på favoritprogrammet, morgondagen är ganska oklar, ska antingen till stan och köpa ett par jeans eller till Joannas tävling, får se.
Ska ta något att äta nu, kolla mer BB (som jag redan sett) sen sova, är gryyymt trött.

Cappucino

Kategori: Min vardag

Sitter på Cappucino nu med Sofia, Hannes och Filippa! Var på Condecco innan då Joanna och Cornelia var med! Och innan det var jag, C och J på Vasa Sushi och åt middag!
Nu är Oscar, Carl och Carl påväg hit, mina föräldrar och lillebror är ute och äter, skulle egentligen vart med men orkar verkligen inte, omay dem fick typ damp på mig... Ssskkhhh, så tror jag ska hem med Hannes, Carl och Carl till Oscar sen i Vasa och kolla film med dem!

Hemma

Kategori: Min vardag

Kom precis hem, det har varit en låååång dag för mig. Väntar just nu på Cornelia & Joanna som skall komma in till stan för en fika med mig, mysigt! Skall fixa mig lite sen dra ner och möta dem. Har iallafall vart barnvakt hos mina kusiner, ätit lunch med pappa i Särö och varit i huset, guud vad fint det är! Flyttar hem nästa vecka, jiihoo!

Slappt

Kategori: Outfits

Jeans/Ginatricot
Nitskärp/Saddler
Linne/H&M
Kofta/Ny från HOLLISTER
Skor/Blundstone

Mot Hovås - Barnvakt

Kategori: Min vardag

Har precis vaknat och pratat med bästaste Vanessa i telefon om igår, helknäppt att ingen av oss ens märkte nått fastän att hon stod på dansgolvet? Jaja, är iallafall hemma nu och skall börja fixa mig för 20 över 10 går min buss mot Hovås där jag skall vara barnvakt hos mina kusiner! Efter det åker jag till stan igen och lunchar med pappa, sen träffar jag Cornelia för en kvällsfika då vi har MYCKET att prata om, hon kanske sover här!
Ha en underbar dag i det hitills ..... tråkiga vädret. PUSS

Hemma ska sova nu

Kategori: Min vardag

Är hemma nu, dricker de och pratar om stockholmsdagarna med pappa:) har haft det riktigt mysigt, hörde ni något om ett hål som alla som stog på dansgolvet på AVICII ramlade i i? Okej inte alla, men ca 30 st. Kände iallafall några som ramla i..... Men jag såg ingenting av det under hela kvällen försän nu på Aftonbladet?! Skriver mer imon

AVICII!!!!!

Kategori: Min vardag

Är inne i Globen nu med pappa och sitter på våra platser! Om 40 min börjar AVICII spela nu är det nån annan som håller upp tempot! Är grymt taggaaad!!

Har en svart volangtopp på mig instoppad i blåa jeans tillsammans med ett nitskärp och primeboots samt döskalle scarf! (volangtoppen har ni sett innan i en outfit för några dagar sen)

Miss Voon

Kategori: Min vardag

Sitter på en restaurang nu med pappa som heter Miss Voon! Kom fram till Sthlm klockan 2 idag, då gick vi direkt upp till hotellrummet och gud vilket fint hotell och rum vi bor på! Ligger på Östermalm.
Sen fixade vi i ordning oss efter en 5-timmar bilfärd upp hit, sen gick vi snabbt ner till stan där jag köpte 3 smoothies, haha omay, la undan en Marc Jacobs väska i MJ butiken som jag skall köpa imorgon, sen gick vi till NK och Gallerian där jag köpte en HOLLISTER mysdräkt! Nu har vi precis landat här och väntar på maten!

Mot Stockholm

Kategori: Min vardag

Sitter i bilen nu med pappa, är framme klockan 2, ååh då ska vi direkt ut på stan för en god lunch, shopping och spana in Stockholm lite! Jag kommer hålla er uppdaterade under hela dagen, med våra planet osv!
Är så himla taggad inför Srockholmsresan, AVICII och allt!
Men nu skall jag sova lite, puss på er!